Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Agent za nekretnine

Kupac Magnat

Novi Beograd

Adrese mesta rada

  • Beograd, Tiršova 5a
  • Novi Beograd, Tiršova 5a

17.04.2021.

40.000 - 120.000 RSD (mesečna plata) ugovor nepuno radno vreme online intervju za posao

MAGNAT nekretnine je renomirana kompanija, koja se bavi posredovanjem i zastupanjem u prometu nekretnina, kao i drugim srodnim uslugama. Naš iskusni tim je tokom poslednjih 27 godina razvio saradnju sa desetinama hiljada građana. Pozivamo Vas da i Vi budete deo našeg uspeha. Priključite se onima čije ime klijenti uvek prepoznaju! - MAGNAT Beograd.

Posredovanje u prometu nepokretnosti je, ovih turbulentnih godina, jedna od najstabilnijih, najperspektivnijih i najprofitabilnijih delatnosti na globalnom tržištu.

Radno mesto Agent za nekretnine - Eskpert Lokacije obuhvata ugovaranje i realizovanje novih Zastupanja i Posredovanja pri kupovini i zakupu, uz informisanje i savetovanje klijenata kako da efikasno i bezbedno prodaju ili kupe nepokretnost. Fleksibilno radno vreme uz Rad od kuće, mogućnost napredovanja, kombinacija odličnog % i 40.000 rsd mesečne nadoknade, online kancelarija...

Iskustvo u bilo kojoj vrsti trgovine je poželjno! Javite se - ODMAH i zakazujemo prvi sastanak!

Potreban nam je: Agent za nekretnine - Eskpert Lokacije.

Beograd, Novi Beograd

USLOVI I NEOPHODNE KVALIFIKACIJE:

- ČVSTA ŽELJA da se dugoročno bavite lepim ali odgovornim poslom
- Minimum srednjoškolsko obrazovanje
- Niste pravosnažno osuđeni za prevaru ili krađu
- DOBRO snalaženje na kompjuteru i internetu
- Profesionalno ponašanje i odevanje
- Upečatljive komunikacione veštine
- ODLIČNO poznavanje kraja Beograda u kome stanujete

OPIS POSLA:

- Prepodnevni sastanci u kancelariji (10-14 h) tokom kraćeg perioda obuke i osposobljavanja za Licencu
- Svakodnevni prepodnevni tel. kontakti i popodnevni terenski sastanci (16-20h) sa klijentima (prodavci, kupci, zakupci)
- Mesečni radni zadaci (zasnovani na zajedničkim realnim ciljevima)
- Praćenje tržišnih trendova (internet, novine, vesti...)

- Aktivno učestvovanje u lokalnoj zajednici u cilju stvaranja novih kontakata i generisanja novih poslova.
- Obuka i stručno osposobljavanje za Licencu (ukoliko još niste položili)
- Usavršavanje u svim oblastima poslovanja 

 NUDIMO: 

- Od prvog dana imate kombinaciju odličnog % i 40.000 rsd minimalne mesečne nadoknade - koja počinje od meseca ostvarenja prve kupoprodaje (sami donosite odluku o načinima i dinamici plaćanja)

- Besplatnu visoko-stručnu obuku za polaganje državnog ispita i pomoć za polaganje.

- Konstantnu 24/7 podršku novim agentima u savlađivanju poslovnih izazova.

- Stimulativni bonus sistem (sami donosite odluku o modelu koji vama odgovara)

- Po polaganju Licence, zasnivanju radnog odnosa i profesionalnog napretka, otvorena Vam je MOGUĆNOST obavljanja poslova sa bilo kog mesta i bilo čijeg kompjutera - kancelarija bez papira - online cloud poslovanje - MAGNAT nekretnine

NAPOMENA:

Posredovanje u prometu nepokretnosti je, ovih turbulentnih godina, jedna od najstabilnijih, najperspektivnijih i najprofitabilnijih delatnosti na globalnom tržištu. Dobar agent u Beogradu mesečno ostvari prihod u visini 2 prosečne plate. Kao agent za nekretnine, Vi ste taj koji pomaže ljudima da naprave jednu od najvećih odluka u životu. Posao je kombinacija kućno-terenskog rada, a zasniva se na poznavanju psihologije ljudi u prodaji i dobrim socijalnim veštinama. Imaćete dinamičan dan, kvalitetne kontakte, zabavu, adrenalin i naravno, odličnu zaradu. Ali morate biti vredni!

CILJNA ZARADA SA %:
120.000,00 RSD

MINIMALNA NAKNADA
40.000 RSD

BROJ MESTA OGRANIČEN (6) - razgovori se odmah zakazuju!

Magnat - agencija za nekretnine

MAGNAT nekretnine je renomirana kompanija sa poslovnicom u centru Beograda, koja se bavi posredovanjem i zastupanjem u prometu nekretnina, kao i drugim srodnim uslugama. Naš iskusni tim je tokom poslednjih 25 godina razvio saradnju sa desetinama hiljada građana. Pozivamo Vas da i Vi budete deo našeg uspeha. Priključite se onima čije ime klijenti uvek prepoznaju! - MAGNAT Beograd.

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?