Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Anketar u call centru

Ninamedia Kliping d.o.o.

Novi Sad

01.12.2020.

honorarno nepuno radno vreme 1. i 2. smena dostupno studentima

Kompanija Ninamedia već više od 18 godina predstavlja jedan od najuspešnijih regionalnih poslovnih sistema u oblasti media monitoringa, istraživanja tržišta i javnog mnjenja, strateškog komuniciranja i medijske produkcije.

Primenom najsavremenijih tehnologija u razvoju vlastite metodologije, Ninamedia nudi jedinstvenu mogućnost prikupljanja relevantnih medijskih informacija, dajući im dodatnu vrednost kroz analize i istraživanja, a potom i razvoj komunikacionih i kreativnih strategija na osnovu detektovanih tržišnih signala.

Zahvaljujući tome, sveobuhvatne informacije sa kojima svakodnevno raspolažete predstavljaju strateški potencijal za konkretna rešenja usmerena na ostvarenje vašeg poslovnog uspeha. Potrebni su nam honorarni saradnici za rad na poziciji anketara u call centru.

 Glavne odgovornosti:

  • Detaljno proučavanje upitnika
  • Anketiranje u call centru agencije Ninamedia u Novom Sadu
  • Komunikacija sa supervizorom

Od kandidata očekujemo:

  • Dobro poznavanje rada na računaru (pristup mail-u)
  • Poštovanje rokova i principa rada
  • Preciznost i pouzdanost u radu
  • Komunikativnost i ljubaznost

Nudimo:

  • Stimulativnu zaradu
  • Fleksibilno radno vreme 

Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

    Konkurs je istekao.

    Ninamedia kliping d.o.o.

    Agencija Ninamedia se bavi praćenjem medija, analizom medijskog sadržaja, istraživanjem tržišta i ispitivanjem javnog mnjenja, video produkcijom i organizacijom događaja. Od decembra 2002. godine kada smo poceli sa radom, postavili smo, kako našom, tako i zaslugom naših cenjenih klijenta, neke nove standarde u pracenju medija i obradi istih. Danas se možemo pohvaliti sa dugačkom referentnom listom klijenata, nosilaca privrednih i finansijskih tokova u našoj zemlji, ali…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?