Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Armirač za rad u pogonu armature

Elita - cop d.o.o.

Beograd, Batajnički drum br. 6a

04.08.2021.

ugovor puno radno vreme

Preduzeće „ELITA- COP“ d.o.o. osnovano je 2002. godine i vlasništvo je porodice Romić iz Zemuna u kojoj je privatno preduzetništvo dugogodišnja tradicija. Specijalizovano je za radove rušenja objekata, zemljane radove i radove niskogradnje, visokogradnju, izgradnju hala, magacina i poslovnih objekata. U sastavu „ELITA- COP“ d.o.o. nalazi se tim menadžera, licenciranih inženjera, ekonomista i obučene radne snage svih neophodnih profila. Tim karakteriše neprestan rad na usavršavanju radnih i organizacionih sposobnosti i kapaciteta. 

Ciljevi rada i poslovanja podrazumevaju profesionalan i temeljan pristup poslu, primenu racionalnih i ekonomičnih rešenja, angažovanje profesionalnog tima ljudi i neprestano povećanje efikasnosti rada kroz prihvatanje novih izazova i stimulaciju zaposlenih. 

Firma poseduje četiri fabrike za proizvodnju betona i separaciju šljunka kao i mehanizaciju potrebnu za sve radove za koje je specijalizovana.

Firma "Elita - Cop" ima potrebu za novim zaposlenima i to na poziciji: Armirač za rad u pogonu armature (Broj izvršilaca: 5)

Potrebni radnici za rad u armiračkom pogonu na programski mašinama za izradu armature. Poželjno je iskustvo na istim, ali nije i neophodno. Mogućnost obuke i usavršavanja kod nas.

Opis posla:

 • Rad na programskim mašinama, za koje će biti obučeni 
 • Rad na računaru (osnovni nivo)
 • Samostalno i timsko obavljanje poslova
 • Čitanje crteža sklopova i podsklopova i osnovna geometrija
 • Po potrebi obavlja i druge dužnosti 
 • Samostalnost u radu
 • Čišćenje i održavanje zaduženog alata i opreme

Uslovi:

 • Radno iskustvo poželjno, ali nije neophodno
 • Završena srednja trogodišnja ili četvorogodišnja škola
 • Obavezno poznavanje rada na računaru
 • Volja za rad i učenje

Rad u perspektivnoj i ambicioznoj kompaniji.

Svi zainteresovani kandidati svoj CV mogu poslati, ili doneti lično, na adresu Batajnički drum 6A u periodu od 09-16h ili kontaktirati putem broja telefona.

  Konkurs je istekao.

  ELITA – COP“ d.o.o

  Društvo za inženjering, marketing, spoljnu i unutrašnju trgovinu „ELITA – COP“ d.o.o. Beograd – Zemun je privatno preduzeće, vlasništvo porodice Romić iz Zemuna, osnovano 2002. godine. Preduzeće je tehnički, tehnološki i kadrovski opremljeno za vršenje raznih vrsta radova iz oblasti građevinarstva. Specijalizovano je za: - Rušenje i uklanjanje složenih armiranobetonskih i čeličnih konstrukcija sa reciklažom materijala, - Izvođenje objekata i radove nikogradnje (putevi, ulice, parkinzi, donji stroj…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?