Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Asistent planiranja

Koteks Viscofan d.o.o.

Novi Sad, Primorska 92

29.10.2021.

ugovor puno radno vreme

Mi smo kompanija KOTEKS VISCOFAN DOO iz Novog Sada i bavimo se proizvodnjom veštačkih omotača za mesnu industriju i deo smo Viscofan grupe. Imamo 21 fabriku i poslujemo u 17 zemalja Evrope, Azije, Severne Amerike, Latinske Amerike i Okeanije.

U potrazi smo za novim motivisanim članom tima u odeljenju planiranja proizvodnje u okviru sektora logistike na poziciji: Asistent planiranja II.

Opis posla:

  • Kreiranje plana proizvodnje ekstruzije i dorade omotača na osnovu raspoloživih zaliha omotača, raspoloživih kapaciteta i zahteva kupaca
  • Kreiranje i zatvaranje proizvodnih naloga za ekstrudovani i dorađeni omotač
  • Kontrola realizacije proizvodnje
  • Poređenje realizovane sa planiranom proizvodnjom na dnevnom nivou, identifikovanje razloga odstupanja prema vremenu i količini 
  • Komunikacija sa odeljenjem Tehničke podrške i odeljenjem Razvoja pri planiranju i realizaciji uzoraka
  • Komunikacija sa odeljenjem Servisa kupaca vezano za redovne porudzbine, urgentne zahteve, izmene porudzbina
  • Poznavanje i pridržavanje generalnih i radnih procedura koje regulišu način postupanja prilikom obavljanja poslova i radnih zadataka
  • Poznavanje, pridržavanje i rad u skladu sa zahtevima ISO i drugih standarda

Neophodan stepen i vrsta stručne spreme: VII stepen ekonomske, veterinarske, tehnološke, tehničke, filološko-filozofske, lingvističke, ili pravne stručne spreme.

Veštine i poželjne osobine: poznavanje rada na računaru - Excel, Asprova, SAP i Oracle sistema, analitičke osobine, komunikativnost.

Napomena:  biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži krug selekcije.

    Konkurs je istekao.

    Koteks Viscofan

    Mi smo kompanija Koteks Viscofan iz Novog Sada i bavimo se proizvodnjom omotača za mesnu industriju. Deo smo Viscofan grupe, lidera u svetu u proizvodnji omotača, sa ukupno 21 fabrikom širom sveta, koja posluje u 17 zemalja Evrope, Azije, Severne Amerike, Latinske Amerike i Australije. Delatnost kompanije traje skoro 60 godina, a zahvaljujući tome što smo deo Viscofan Grupe, postoji i naša moć koja se ogleda u širokom rasponu tehnologije, zaposlenih i znanja, a takođe nudimo i inovativna rešenja…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?