Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Back-end Integration Senior

Center for Investments and Finance

Beograd, Internacionalnih brigada 56

25.04.2021.

1.800,00 - 2.700,00 EUR (mesečna plata) ugovor puno radno vreme

Konkurs za poziciju „Backend Integration Senior“

Zapošljavamo! Kao naš novi inženjer na bekendu, zadužen za integracije, radićeš u timu koji će se baviti end-to-end integracijama za finansijske API sa core sistemima banaka, za transakcije, podatke sa tržišta ili druge podatke, za mobile (crossplatform) i web proizvode, poštujući relevantnu regulativu. 

Radićeš u timu kao senior, sa drugim seniorima i juniorima. Bićeš prema potrebi i u direktnoj tehničkoj komunikaciji sa klijentima spolja, radi potrebnih pojašnjenja za integracije, ili sa head-om prema potrebi radi komunikacije sa ostalim head-ovima ili menadžmentom. Ne manje važno, učestvovaćeš u internim i eksternim treninzima i radionicama.  Bićeš delom zadužen da učestvuješ u osmišljavanju i sprovođenju obuka juniora. 

Kao senior moraš da imaš dobro prethodno iskustvo, da poznaješ dobro jednu ili više tehnologija, jezika i protokola. Prednost imaju kandidati sa iskustvom integracija sa RestFUL API-jima, i-ili FiX protokolom, koji poznaju relacione baze podataka (Postgres, SQL) u finansijskim institucijama, i koji su radili sa različitim cloud rešenjima, recimo AWS ili MS Azure. Trebalo bi da poznaješ savremene razvojne prakse, npr. SOLID design principle. Takođe je plus iskustvo rada prema PSD2 regulativi, ili poznavanje nekog od MBaaS rešenja.

Na ovoj poziciji, tvoj razvoj bi bio u smeru head-a tima a docnije bi smer bio poslovni (npr. u smeru c-nivo rukovodioca).  

Kao osoba, spretna si, sposobna i voliš da rešavaš probleme. Kao kandidat, ne čekaš da ti neko zada domaći zadatak, već uzimaš na sebe šta nam ostaje da uradimo u timu. Kao zaposleni, interesuje te šta drugi timovi rade, i šta mi radimo poslovno na nivou šire slike, a u komunikaciji si poslovan, pristojan i komuniciraš sa poštovanjem prema svima u firmi i spolja, bez izuzetaka.  

Ako možeš brzo da kreneš radiš u dinamičnom okruženju, da produbljuješ svoje iskustvo različitih tehnologija u različitim kontekstima, ako želiš da brzo osmišljavaš i pišeš kod za kreativan i inovativan softver, dok sarađuješ sa stručnim ljudima od akcije u našem timu, mi želimo da te upoznamo.   

Pozicija je na puno radno vreme, pravni okvir je ugovor o radu na neodređeno, uz obavezni šestomesečni probni period. Radno mesto je u redovnim okolnostima naša kancelarija u Beogradu, uz retke ali obavezne, plaćene odlaske kod klijenata u Beogradu i ostatku Srbije i Evrope. U vanrednim okolnostima (npr. trenutne pandemije COVID), organizujemo i rad od kuće, smenski.   

Imamo tri kruga selekcije, uključujući i razgovor sa stranim partnerima. Nemamo formalni test on-line, ali bismo pogledali tvoj kodni repozitujum, i poslali pitanja ili i organizovani dolazak radi testa, posle razgovora razgovora uživo u drugom krugu selekcije.  

Odgovornosti

  • Pisanje koda za end-to-end integracije koristeći AWS i MS Azure za mobilne i web platforme, prema SLO unutar korisničkih priča; 
  • Učestvovanje u osmišljavanju i izvršavanju obuka za juniora. 
  • Pomoć timu za unit-testing, saradnja sa drugim timovima (npr. QA, timom za korisničku dokumentaciju);
  • Kontinualna dopuna razvojnog bekloga; 
  • Učestvovanje u treninzima i radionicama;  
  • Korišćenje odgovarajućih alata za upravljanje projektima;  
  • Pomoć i učestvovanje u kontinualnom unapređenju internih procedura.  

Kvalifikacije

  • Obavezno je višegodišnje iskustvo u izradi skalabilnih aplikacija koristeći servisno orijentisanu arhitekturu za end-to-end integracije na back-end-u na cloud rešenjima, preferenca za različita RestfulAPI rešenja, i-ili FiX protokol, i rad prema PSD2 regulativi;
  • Iskustvo sa informacionom sigurnošću iz perspektive razvoja sistema (npr. OWASP);
  • Plus je relevantno akademsko zvanje npr. osnovne studije fakulteta sa jakom kvantitativnom i-ili inženjerskom osnovom, ili stručne sertifikacije, npr. IEEE CSDP;
  • Obavezno je dobro razumevanje Agile Scrum metodologiji;
  • Plus je relevantno TDD iskustvo.

Veštine

  • Dobro poznavanje jednog ili više programskih jezika i rešenja korišćenih za integracije. Potrebno je dobro poznavanje jednog stack-a (Microsoft xor Linux), ne nužno više;
  • Lični integritet je obavezan;  
  • Lakoća rada u različitim radnim okruženjima, interno ili eksterno, npr. produkciono, staging, testno, demo okruženje;  
  • Dobra organizaciona sposobnost i umeće lične organizacije;  
  • Ispunjavanje rokova u brzom i stalno menjajućem okruženju;  
  • Proaktivan pristup rešavanju problema i potencijal za donošenje odluka;  
  • Odlično znanje srpskog i srednje znanje engleskog obavezno.  

Okvirna mesečna plata zavisi od kvalifikacija, naročito prethodnog radnog iskustva, donji prag je EUR 1800 u dinarskoj protivvrednosti, prema srednjem kursu NBS na dan obračuna. Omogućen je i rad od kuće u COVID uslovima.  

U Beogradu, 26. marta 2021.,
Direktor, zakonski zastupnik, 
Aleksa Jorga

    Konkurs je istekao.

    Center for Investments and Finance

    • Internacionalnih brigada 56, Beograd, Srbija
    • PIB: 103084225
    • Matični broj: 17513133
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?