Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Business Process Outsourcing Analyst na italijanskom jeziku

Eurodesk d.o.o.

Beograd

03.07.2020.

ugovor puno radno vreme dostupno studentima dostupno osobama sa invaliditetom

Firma Eurodesk d.o.o. koja se bavi IT (Information Technology) i BPO (Business Process Outsourcing) podrškom na internacionalnom nivou, na italijanskom, španskom kao i francuskom govornom području, traži osobu za poziciju: Business Process Outsourcing Analyst na italijanskom jeziku

Opis radnog mesta:

Upravljanje, poslovni procesi, escalation - despatching, saradnja sa vodećim multinacionalnim kompanijama, na italijanskom jeziku. Obuka za rad na specifičnim, internacionalnim platformama (SAP, Cockpit). Neophodno je da kandidat brzo i uspešno usvaja nove informacije i zadatke, kao i da je vešt u radu na računaru i upućen u razvoj novih tehnologija.

Obavezno je da kandidat tečno govori i piše italijanski jezik, da zna engleski jezik najmanje na srednjem nivou. Bazično poznavanje rada na kompjuteru neophodno.

Neophodno znanje:

  • Italijanski jezik – obavezno – govorni i pisani - visoki nivo (poželjno fakultetski, ili ekvivalent maternjem, za kandidate koji su dugo živeli i radili u Italiji) – Neophodno je da kandidat govori fluentno italijanski jezik, zbog rada orijentisanog ka italijanskim klijentima.
  • Engleski jezik – obavezno – govorni i pisani – najmanje srednji nivo (poželjno fakultetski, ili ekvivalent maternjem, za kandidate koji su dugo živeli i radili na engleskom govornom području)
  • Kompjutersko poznavanje - poželjno - rad na računaru - Uspešan kandidat bi trebalo da poznaje programe Office paketa kao i rad na internetu.

Način apliciranja:

Aplicirati elektronskim putem.

Svi kandidati treba da pošalju svoju prijavu sa priključenim CV-em na italijanskom ili engleskom jeziku, u kome je jasno naveden stepen znanja jezika i način na koje je to znanje stečeno (fakultetski stečeno znanje, znanje stečeno životom u pomenutim zemljama i sl.), kao i eventualna IT znanja, sa svim specifičnim oblastima ekspertize, ukoliko postoje, zajedno sa ostalim relevantnim dokumentima, preporukama i sl.

Podelite oglas

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?