Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Business Process Outsourcing Analyst na mađarskom jeziku

Lets Process IT d.o.o.

Beograd

22.12.2021.

ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena dostupno studentima

Lets Process It d.o.o. kao kompanija koja se bavi BPO (Business Process Outsourcing) podrškom na internacionalnom nivou, na mađarskom govornom području, traži osobu za poziciju (full/part time): Business Process Outsourcing Analyst na mađarskom jeziku.

Opis radnog mesta:

 • Upravljanje, poslovni procesi, escalation - despatching, saradnja sa vodećim multinacionalnim kompanijama. Obuka za rad na specifičnim, internacionalnim platformama (SAP, Cockpit). Neophodno je da kandidat brzo i uspešno usvaja nove informacije i zadatke, kao i da je vešt u radu na računaru i upućen u razvoj novih tehnologija.
 • Obavezno je da kandidat tečno govori i piše mađarski jezik, da zna engleski jezik najmanje na srednjem nivou. Bazično poznavanje rada na kompjuteru neophodno.

Neophodno znanje:

 • Mađarski jezik – obavezno – govorni i pisani - visoki nivo (poželjno fakultetski, ili ekvivalent maternjem, za kandidate koji su dugo živeli i radili u Mađarskoj) – Neophodno je da kandidat govori fluentno strani jezik, zbog rada orijentisanog ka stranim klijentima.
 • Engleski jezik – obavezno – govorni i pisani – najmanje srednji nivo (poželjno fakultetski, ili ekvivalent maternjem, za kandidate koji su dugo živeli i radili na Engleskom govornom području)
 • Poželjno znanje i nekog od navedenih jezika: hrvatski, slovenački, italijanski, španski ili francuski. Kandidati koji pored mađarskog jezika govore i neki od navedenih jezika imaće prednost.
 • Kompjutersko poznavanje - poželjno - rad na računaru - Uspešan kandidat bi trebalo da poznaje programe Office paketa kao i rad na Internetu.

Način apliciranja:

Aplicirati elektronskim putem.

Svi kandidati treba da pošalju svoju prijavu sa priključenim CV-em na srpskom ili engleskom jeziku, u kome je jasno naveden stepen znanja stranog jezika i način na koje je to znanje stečeno (fakultetski stečeno znanje, znanje stečeno životom u pomenutim zemljama i sl.), kao i eventualna IT znanja, sa svim specifičnim oblastima ekspertize, ukoliko postoje, zajedno sa ostalim relevantnim dokumentima, preporukama i sl.

  Lets Process IT d.o.o.

  • Srbija, Beograd, Krunska 62 A
  • PIB: 112253301
  • Matični broj: 21635987
  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?