Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Dentalni asistent

Stomatološka ordinacija Gala Dent

Beograd, Knjeginje Zorke 94/4

27.10.2020.

ugovor puno radno vreme

Želiš biti deo uspešnog, profesionalnog i ambicioznog Gala tima koji svaki dan vraća osmeh na lice desetinama zadovoljnih pacijenata? Onda smo mi pravi izbor za tebe!

Nudimo ti odličnu atmosferu na poslu, ulaganje u dodatne edukacije, sofisticirano i ugodno opremljeno radno mesto, drage kolege. 

Opis posla:

  • sprovođenje sterilizacije i dezinfekcije
  • asistiranje prilikom izvođenja stomatoloških i dijagnostičkih postupaka
  • administrativni zadaci
    Konkurs je istekao.

    MIRJANA MILUTINOVIĆ PR SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA GALA DENT BEOGRAD - VRAČAR

    Ako ste poklonik lepog i volite da se na Vama vidi skladna i otmena lepota, dolaskom u Gala Dent po usluge, Vi ste na pravom mestu! Za pacijente kao što ste Vi, želeli smo da omogućimo prijatan i nadasve opušten ambijent koji oslobađa straha i neprijatnosti, a zatim i omogućava nesmetan rad pri kreiranju Vašeg osmeha! Mi u Gala Dentu smo rasli, usavršavali se i razvijali tokom 2 decenije duge prakse, čineći samo najbolje za naše klijente. Rezultat toga je da smo…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?