Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Diplomirani farmaceut

AU Oaza Zdravlja

Beograd

29.08.2022.

ugovor puno radno vreme

Apotekarska ustanova “Oaza zdravlja” je osnovana u decembru 2006. godine, a prva apoteka otvorena je na Kanarevom brdu. Danas u okviru naše zdravstvene ustanove posluje  31 apoteka, 29 u Beogradu i dve u Nišu.

U „Oazi zdravlja“ zaposleno je preko 85 licenciranih diplomiranih farmaceuta i preko 35 licenciranih farmaceutskih tehničara.

Stalnim stručnim usavršavanjem i drugim edukacijama, omogućavamo našim zaposlenima kontinuiran razvoj.

Najveća snaga naše ustanove su zaposleni koji svojom stručnošću i iskustvom kao i mnogobrojnim mentorstvima predstavljaju odličnu priliku za rad, učenje i usavršavanje.

Ukoliko vam je potreban posao u apoteci u Beogradu, želite rad u sigurnom okruženju, želite mogućnost napredovanja, finansijskih stimulacija pri uključivanju u dodatne projekte, naše apoteke su izbor za vas.

Pomoć zdravom životu i lepom fizičkom izgledu je moto koji nas pokreće.

Vaša Oaza zdravlja

Konkurs je istekao.

AU Oaza Zdravlja

  • Kanarevo brdo 42, Beograd, Srbija
  • PIB: 104759881
  • Matični broj: 17670352
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?