Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Diplomirani inženjer mašinstva

Vir sistem d.o.o.

Leštane (Beograd)

Adrese mesta rada

  • Beograd, LEŠTANE

08.05.2021.

ugovor puno radno vreme

Privredno društvo VIR SISTEM d.o.o. je osnovano 2005. godine. Sedište firme je u Beogradu (Leštane, opština Grocka).
Zvanični smo partneri i distributeri firmi: Viking Corporation, Viking Group, Viking SupplyNet, Minimax Viking Group za opremu za gašenje požara, D+H Mechatronic AG za opremu za odvođenje dima i toplote i prirodnu ventilaciju za tržište Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Takođe, našem tržištu, činimo dostupnim i različite tipove pumpi (protivpožarne pumpe, pumpe za odvodnjavanje, navodnjavanje i naftu i gas). Poslujemo u skladu sa standardima ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 izdatih od strane ISOQAR. Akreditovani smo od strane Akreditacionog tela Srbije za poslove kontrolisanja posebnih sistema zaštite od požara. Zaposleni su obučeni za projektovanje, ugradnju, kontrolisanje i servis.

Ovom prilikom raspisujemo oglas za popunu radnog mesta: Diplomirani inženjer mašinstva - 1 izvršilac

Opis poslova i odgovornosti:

•    Planiranje i projektovanje stabilnih sistema u oblasti ZOP (instalacija i uređaja za gašenje požara, instalacija za odvođenje dima i toplote),
•    Poslovi izvođenja radova u oblasti ZOP (instalacija i uređaja za gašenje požara i instalacija za odvođenje dima i toplote), nabavka materijala i opreme, praćenje projekata na gradilištima, vođenje građevinskih dnevnika,                                        •    Sastavljanje ponuda iz oblasti ZOP i priprema tenderske dokumentacije (instalacija i uređaja za gašenje požara, instalacija za odvođenje dima i toplote), 
•    Poslovi iz oblasti kontrolisanja stacionarnih sistema instalacija i uređaja za gašenje požara i instalacija za odvođenje dima i toplote,
•    Odgovornost za kvalitet tehničke dokumentacije, izvedenih radova, servisa i kontrolisanja,
•    Poštovanje rokova,
•    Spremnost na usavršavanja.

Obavezni uslovi:

Obrazovanje: Diplomirani inženjer mašinstva (ili ekvivalentno tome).

Posedovanje Licenci IKS:
330 - Odgovorni projektant radova termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike,       
430 - Odgovorni izvođač radova termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike.

Posedovanje Licenci MUP-a: 
B1 - izrada projekata stabilnih sistema za gašenje požara i izvođenje ovih sistema,                
B6 - sistemi za odvođenje dima i toplote.

Odlično poznavanje rada na računaru (MS Office, AutoCAD),                                                                                            Vozačka dozvola B kategorije (aktivan vozač), 
Konverzacijski nivo poznavanja bar jednog stranog jezika (engleski i/ili nemački)  

Poželjno:

Poželjno iskustvo u projektovanju stabilnih sistema za gašenje požara, sistema za odvođenje dima i toplote i ventilaciju, vođenju projekata i gradilišta, iskustvo u vođenju projekata i izvođenju radova, iskustvo u vršenju kontrolisanja PP sistema. Poželjno iskustvo u sastavljanju ponuda iz oblasti PPZ.

Nudimo Vam:

Dinamično radno okruženje
Rad u stabilnoj i uspešnoj kompaniji
Radni odnos se zasniva na određeno vreme, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani.

Vir sistem d.o.o. Leštane

VIR SISTEM DOO iz Beograda je kompanija koja je na tržištu 15 godina i bavi se projektovanjem, izvođenjem, kontrolisanjem, servisiranjem, uvozom i prodajom protivpožarnih sistema i opreme.

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?