Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Diplomirani/Master inženjer elektrotehnike

ATI Project

Beograd

04.02.2022.

ugovor puno radno vreme

ATI Project radi od 2011. godine u oblasti arhitekture i inžinjeringa sa strašću i inovacijama, promovišući ekološki prihvatljivu i izgradnju bez uticaja na životnu okolinu. Danas, ATIproject predstavlja internacionalnu realnost koja posluje u nekoliko zemalja sa inovativnim pristupom i konstantnim razvojem. Motor ovog uspeha leži u kohezivnom i motivisanom timu arhitekata i inženjera, kompetentnih i sa vizijom. Multidisciplinarnost, snaga integrisanog projektovanja je gorivo kreativnog procesa kojim se istakao i kojim se razvija ATIproject.

Zahvaljujući BIM platformi, garantujemo glatko i efikasno upravljanje projektom uz integraciju svih projektnih disciplina i uz postizanje značajnih ušteda u resursima na račun životne okoline i naših klijenata. Verujemo da je održiva budućnost moguća i najvažnija, u kojoj ekonomski izazov nikada ne isključuje ekološki i u kojoj naše prisustvo može doneti zdraviji svet našoj deci. Mi čvrsto verujemo u našu viziju i odlučni smo u nameri da je izgradimo.

Obrazovanje: VII stepen stručne spreme – diplomirani/master inženjer elektrotehnike

Smer: Elektroenergetski sistemi (EES)

Uslovi:

  • Iskustvo u projektovanju elektroenergetskih i telekomunikacionih instalacija u objektima visokogradnje
  • Radno iskustvo: minimum 2 godine
  • Poznavanje programa Revit (poželjno) kao i drugih projektantskih programa
  • Sposobnost rada u timu
  • Velika posvećenost poslu
  • Znanje engleskog jezika je obavezno
  • Poželjno poznavanje italijanskog jezika

Nudimo:

  • Rad na velikim i izazovnim projektima u zemlji i inostranstvu
  • Stručno usavršavanje kao i napredovanje na ličnom i profesionalnom nivou
  • Rad u prijatnom okruženju
  • Odlične mogućnosti za dalji razvoj karijere
    Konkurs je istekao.

    ATIproject

    ATIproject radi od 2011. godine u oblasti arhitekture i inžinjeringa sa strašću i inovacijama, promovišući ekološki prihvatljivu i izgradnju bez uticaja na životnu okolinu. Danas, ATIproject predstavlja internacionalnu realnost koja posluje u nekoliko zemalja sa inovativnim pristupom i konstantnim razvojem. Motor ovog uspeha leži u kohezivnom i motivisanom timu arhitekata i inženjera, kompetentnih i sa vizijom. Multidisciplinarnost, snaga integrisanog projektovanja je gorivo kreativnog procesa kojim…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?