Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Direktor sektora za izvođenje radova i rukovođenje projektima (iz oblasti sigurnosnih sistema)

Macchina Security d.o.o.

Beograd

31.10.2020.

ugovor puno radno vreme

Macchina Security je kompanija koja se uspešno bavi integracijom tehničkih sistema bezbednosti na domaćem i inostranom tržištu više od dve decenije. Postali smo lider inovativnih tehnologija u Srbiji i regionu, zahvaljujući stručnosti u više sektora kao što su: bezbednosni sistemi, telekomunikacije, sigurnosne barijere (turniketi), integrisani sistemi i sl. U odnosu na druge slične konkurentne kompanije u zemlji, Macchina Security poseduje sopstveni inženjering, projekt biro, a samim tim  i veliko iskustvo iz oblasti projektovanja, kao i izvođenje najkompleksnijih sistema i objekata. U jednu softversku platformu integrišu se sistemi tehničke zaštite kao što su: video nadzor, perimetarska zaštita, alarmni sis temi, kontrola pristupa i evidencija radnog vremena, dojava požara i detakcija gasa, konferencijski sistemi i ambijentalno ozvučenje , parking sistemi, SOS tačke, interfoni i mnogi drugi sistemi. Kao lideri u oblasti sistema tehničke zaštite, preporučuju nas sledeće reference: Alerodrom-u Nikola Tesla i Aerodrom Niš (sistemi perimetarske žaštite i radarski sistemi ), Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore (elektronski nadzor plavih  i zelenih granica putem radara i video nadzora), Nuklearni objekti Srbije, Institut za nuklearne objekte Vinča i Savezna Republika Nikerija Nuklearni objekti ( zaštita readioaktivnih izvora sa monitoring centrum). Kao lideri u implementacije SAFE sistema u gradovima Kikinda, Ub, Užice, Topola, Aranđelovac, Sombor, Pančevo, Zaječar i Mali Zvornik nalaze se  naši sistemi za opši video nadzor i sistemi za kažnjavanje učesnika u sobraćaju. Naši integrisani sistemi tehničke zaštite nalaze se i u: Grad Beograd (predškolske ustanove ) Gradske uprave Barajevo i Lazarevac, Gornji Milanovac, Vladičin Han, Vrnjačka Banja, Gradske pijace, Beogradski ZOO vrt, kao i mnogi drugi gradovi. Svi ovi sistemi podrazumevaju 24 sata praćenje iz monitoring centra, koji je sastavni deo svakog sistema.

Sve radove Macchina Security izvodi po nacionalnim i međunarodno priznatim standardima, a kvalitet garantuje i saradnja sa vodećim proizvođačima opreme kao sto su: Carrier, Crow, Hyundai, Dahua Technology, Elkron, Kelvin Hughes i Garret .

Vaši zadaci će biti:

·         oformiti svoj tim menadžera projekta iz oblasti sigurnosnih sistema 

·         organizacija i upravljanje projektima

·         sagledavanje projektne dokumentacije

·         priprema, planiranje, koordinacija i komunikacija u vezi sa projektom

·         izrada dnevnih, nedeljnih i mesečnih izveštaja o projektu

·         nadgledanje i kontrola projekata

·         crtanje i izrada Gant dijagrama

·         upravljanje i kontrolisanje svih bitnih aspekata za realizaciju projekta

·         saradnja sa svim organizacionim delovima tokom realizacije projekta

Uslovi koje morate ispuniti:

·         minimum VSS (elektrotehnika, elektronika, mašinsko usmerenje)

·         da imate radnog iskustva minimum 3 godine na poslovima vođenja projekata

·         poznavanje engleskog jezika

·         napredno znanje rada na računaru (MS Office, MS Project, AutoCAD)

·         vozačka dozvola B kategorije i da ste aktivan vozač

·         da ste organizovani, da imate dobre komunikacione i pregovaračkei sposobnosti, spremni na timski rad, samomotivisani, uporni i sposobni za samostalno donošenje odluka

Nudimo:

·         mlad i profesionalni kolektiv u kompaniji koja je lider u svojoj branši, dinamično radno okruženje, mogućnost ličnog usavršavanja, razvoja i napredovanja, sigurnu i redovnu zaradu

Macchina Security doo

  • Srbija, 11070 Novi Beograd, Vladimira Popovića 6/6/A606 11070 Novi Beograd
  • PIB: 102704261
  • Matični broj: 17459554
Više o poslodavcu

Podelite oglas

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?