Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Farbar - pripremni radnik

Servoteh d.o.o.

Beograd, Surčin

27.11.2021.

ugovor puno radno vreme online intervju za posao

Servoteh d.o.o. je domaća kompanija sa tradicijom u uspešnom projektovanju, proizvodnji, montaži i servisu mašina i sistema za automatizaciju. Najveći broj zaposlenih nalazi se u tehničkom sektoru, koji čine Projektovanje (mašinski i elektro inženjeri), Proizvodnja (operateri na CNC mašinama, bravari) i Montaža i servis (mašinske i elektro instalacije i hidraulika).
Za više informacija posetite www.servoteh.com

Usled razvoja naše kompanije i rasta na tržištu raspisujemo konkurs za posao:

Farbar-pripremni radnik
Lokacija: Dobanovci, Beograd

Tražimo:

  • Radnika za pripremne radnje i farbanje metalnih konstrukcija
  • Prednost je prethodno radno iskustvo

Potrebne kvalifikacije:

  • III ili IV stepen mašinskog/tehničkog usmerenja

Glavna zaduženja:

  1. Pranje
  2. Priprema za farbanje
  3. Farbanje

Kandidatima, koji imaju završenu tehničku školu i motivisani su za rad u uspešnom timu domaće srpske kompanije ne nudimo rad u serijskoj proizvodnji već nudimo:

  • Rad na savremenim i inovativnim projektima,
  • Dodatnu tehničku obuku i usavršavanje;
  • Odlične uslove rada i dobru atmosferu.

Ako želite da radite i usavršavate se u svom poslu, da Vaša zarada prati Vaše rezultate i da je uvek na vreme, da zajedno sa nama postavljate standarde u ovoj grani industrije, pošaljite svoju biografiju.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

    Konkurs je istekao.

    Servoteh d.o.o.

    Servoteh d.o.o. je domaća kompanija, osnovana 2002.godine. Od 2012.godine se nalazi u Dobanovcima.Servoteh d.o.o. se uspešno bavi projektovanjem, proizvodnjom, montažom i servisom sistema za automatizaciju, kao i prodajom industrijskih komponenti. Najveći broj zaposlenih se nalazi u tehničkom sektoru, gde imamo službu projektovanja (mašinski i elektro inženjeri), službu proizvodnje (rukovodilac mašinske radionice, operateri na CNC mašinama, bravari) i službu montaže…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?