Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Frizer/stilista

Adaktar d.o.o.

Beograd, Braničevska 7, Vračar

04.08.2021.

CV nije obavezan ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena

"Adaktar" d.o.o. sa svojim dugogodišnjim iskustvom, stručnim timom već decenijama ulepšava i usrećuje svoje klijente. Naš cilj je da Vam obezbedimo odlične usluge ispraćene najkvalitetnijom opremom pod sterilnim uslovima u prijatnom ambijentu. Pored "hrama za žene" pod nazivom "Alis hair" u ul. Braničevska br.7 Vračar, Adaktar tim se nalazi i na još jednoj novootvorenoj lokaciji u A bloku ul. Jurija Gagarina 22ž, Novi Beograd.

Zbog povećanog obima posla i mnogobrojnih usluga kojima raspolažemo "Alis Hair" kreativnom timu potrebni su frizeri/stilisti za pružanje frizerskih usluga u koje spadaju šišanje (muško/žensko), kolorizacija svih vrsta, feniranje, tretmani, nega kose, nadogradnja kose, pletenice!

Ono što frizer/stilista mora da ima je iskustvo u obavljanju svog posla, disciplinu, pristup klijentu, komunikacija i ljubaznost. 

Iskustvo na poziciji ženskog i muškog frizera.

Ambiciozni i timski igrač, kreativan i posvećen svom poslu, otvorenost za sugestije i spremnost na usavršavanje i dodatnu edukaciju, ljubav prema poslu i radu sa ljudima, razvijen smisao za estetiku, praćenje tokova i aktuelnih trendova, spremnost za rad u dinamičnom okruženju.

Svi zainteresovani kandidati svoje biografije mogu poslati elektronskim putem ili nas kontaktirati putem telefona svakog dana, sem nedelje, u periodu od 09 do 17h.

Konkurs je istekao.

Adaktar d.o.o.

  • Krunska 90, Beograd, Srbija
  • PIB: 111055979
  • Matični broj: 21419508
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?