Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je deaktiviran

Na zahtev poslodavca, konkurs je deaktiviran dana 30.03.2020 pre isteka prvobitno postavljenog roka.

Mi smo tim najvećeg sajta za zapošljavanje u Srbiji. Naš sajt svakog meseca poseti preko 800.000 ljudi, objavi se više od 4.000 novih oglasa i na njih se konkuriše više od 200.000 puta. Trenutno se nalazimo u procesu prelaska na nove tehnologije i zato nam je potreban:

Front End Developer

(Subotica)

Kako mi to radimo?

Kod nas se razvoj sajta odvija preko malih multifunkcionalnih timova koji imaju veliku autonomiju u razvoju i održavanju sajta. Na osnovu strateških ciljeva menadžeri proizvoda (Product Manager) zajedno sa svojim timovima odlučuju o konkretnim funkcionalnostima na kojima žele da rade, a programeri i dizajneri odlučuju o načinu implementacije tih rešenja i tehnologiji koju žele da koriste. Ceo tim se dogovara oko načina funkcionisanja i saradnje, a tu im pomaže delivery manager.

Zbog naše kulture i rada u grupama, važno nam je da voliš da sarađuješ sa drugima, da otvoreno komuniciraš, da preuzimaš inicijativu i imaš želju za konstantnim usavršavanjem.

Koja je tvoja uloga?

Tvoj najvažniji zadatak će biti da zajedno sa timom omogućiš našim korisnicima najbolji doživljaj sajta. Sarađivaćeš sa menadžerom proizvoda (Product Manager) kako bi omogućio da su funkcionalnosti/izmene koje implementiraš u skladu sa biznis zahtevima i da prate dogovorenu strategiju. Sa dizajnerom ćeš raditi kako bi omogućio da se dogovoreni dizajn što bolje prenese na sam sajt. Sa ostalim programerima ćeš raditi na tehničkim aspektima rešenja. Većinu vremena ćeš provoditi kucajući kod, ali ćeš biti uključen i u osmišljavanje, planiranje i praćenje rezultata implementirane ideje. Zbog svega navedenog, važno nam je da:

 • Imaš minimum 2 godine iskustva u radu sa React-om ili nekim od drugih frontend framework-a (Angular, Vue)

Nudimo ti:

 • Rad u okruženju visoko motivisanih kolega
 • Posete konferencijama i obukama u zemlji i inostranstvu
 • Rad sa modernim tehnologijama, alatima i okruženjima
 • Paket beneficija koji uključuje: Wellness, bazen, teretanu...
 • Više o nama možeš videti na linku

Molimo te da dobro razmisliš da li bi baš voleo/la da se razvijaš zajedno sa nama i zbog čega. Oglas će biti otvoren do popune pozicije.

Svi kandidati će biti obavešteni o ishodu konkursa.

logo_25648

 

Konkurišite

 

Konkurs je deaktiviran

Na zahtev poslodavca, konkurs je deaktiviran dana 30.03.2020 pre isteka prvobitno postavljenog roka.

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca


Infostud grupa

Infostud je domaća kompanija koja u svom sastavu ima različite sajtove i mobilne aplikacije u oblasti zapošljavanja, automobilizma, osiguranja, obrazovanja i nekretnina, od kojih su gotovo svi lideri u svojim oblastima poslovanja.
Kompaniju Infostud uspešnom čini tim od preko 170 kvalitetnih ... Pogledaj više.

Iskustva zaposlenih


U Infostud porodicu sam ušla kao honorarac, pravo iz studentske klupe. Utisak je bio (wow) oduševljenje - timom, atmosferom, energijom i pozitivnim ljudima, kao što je i danas. Nakon određenog perioda ... Pogledaj više.

Beneficije


 • Bazen
 • Wellness
 • Sistematski zdravstveni pregled
 • Dotacije za jaslice
 • obuke
 • biblioteka za zaposlene
 • teretana
 • Obuka vozača
Više o ovoj kompaniji

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.