Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Full Stack Developer

EWE Comp d.o.o.

Zemun, Cara Dušan 212

24.07.2021.

ugovor puno radno vreme

Uvereni smo da ste čuli za nas i da u vašem domu posedujete neki uređaj koji smo mi učinili dostupnim za naše tržište. Mi smo Ewe Comp, jedan od vodećih distributera računarske opreme, laptopova, televizora, multimedije, bele tehnike, mrežne i sigurnosne opreme.

Interesuje vas kako je to sa druge strane Ewe-a i kako funkcionišemo? Odgovor je, kao sat! Pored naše osnovne delatnosti, svaki sektor predstavlja mali točak u okviru sistema koji obezbeđuje da sve funkcioniše kako treba. Naši timovi su usmereni jedni na druge i na taj način delimo znanje i širimo iskustvo.

Važan točak jeste i sektor Razvoja u okviru kog postoji višefunkcionalni tim ljudi koji stvara in house rešenja i koji je odgovoran za pun životni ciklus našeg sistema, od formiranja koncepta do primene.

Ukoliko ste u potrazi za posvećenim timom sa kojim ćete da rastete i razvijate se, ukoliko želite da radite u prijateljskom, inspirativnom i zabavnom okruženju i sa multitasking programerima koji mogu da se nose sa kompletnom implementacijom projekata, personalizovanih rešenja i aplikacija, mi smo pravi za vas! Ugrabite priliku da budete naš novi FULL STACK DEVELOPER.

ŠTA BISTE RADILI KOD NAS?

Provodili biste većinu svog vremena u razvoju, stvaranju, pisanju kodova, održavanju, ažuriranju i testiranju softverskih rešenja ili nekih njihovih delova u okviru našeg sistema. Pored toga, bili biste zaduženi za identifikovanje problema i grešaka, vršili pregled koda i brzo pronalazili način za njihovo rešavanje.  Kraće rečeno, posao bi podrazumevao razumevanje procesa i logike razvoja od A do Š.

REDOVNE AKTIVNOSTI

 • Pisanje koda u tehnologijama i jezicima predviđenim projektom sa ciljem kreiranja funkcionalnog rešenja i prema dizajnu koji je definisan projektom
 • Obezbeđivanje optimalnog izvršenja koda – vodi se računa o brzini izvršavanja upita i načinu obrade podataka
 • Poznavanje i rad na svim fazama i svim elementima razvoja sajta
 • Korišćenje odgovarajućeg framework-a i poznatih standarda radi postizanja maksimalnih učinaka u realizaciji projektnog zadatka
 • Doprinos u projektovanju aplikacija kreativnim rešenjima koja se odnose na korisnički interfejs i izgled kako bi se osigurala najveća intuitivnost i najbolji doživljaj korišćenja za klijenta
 • Učestvovanje na dnevnim i nedeljnim sastancima sa ciljem agilnog razvoja softverskog rešenja
 • Saradnja sa ostalim članovima tima (naročito testerima i liderima projekta) kako bi se osiguralo rešenje u skladu sa planiranim kvalitetom i zahtevima korisnika.

OBRAZOVANJE, VEŠTINE I ZNANJE

 • Poželjno VSS prirodno-matematičkog ili tehničkog usmerenja
 • Znanje programskih jezika: HTML, HTML5, CSS, CSS3, JavaScript
 • Znanje programskih jezika: PHP, Java
 • Poznavanje Ajax, Smarty
 • Rad u PHP i JS framework-ovima
 • Razumevanje relacionih baza podataka
 • Poznavanje rada u GIT sistemu za verzionisanje koda
 • Poznavanje Photoshop aplikacije za obradu slike
 • Engleski jezik
 • Sklonost ka dizajnu
 • Agilna metodologija razvoja softvera

Prijavom na ovaj konkurs saglasni ste da Vas, ukoliko ne budete izabrani u prvom krugu selekcije, možemo kontaktirati u narednom periodu, ukoliko se ukaže potreba za istim ili sličnim radnim mestom. Svi podaci biće arhivirani u našoj bazi podataka i biće dostupni samo saradnicima u HR procesu.

U proces selekcije će biti uključeni samo kandidati koji ispunjavaju tražene uslove, a svi kandidati koji prođu administrativnu selekciju biće obavešteni o krajnjem ishodu.

  Konkurs je istekao.

  EWE Comp d.o.o.

  EWE Comp d.o.o. je više od dve decenije uspešan distributer IT opreme. U portfoliu proizvoda može se pronaći više od 30 brendova IT,  AV i opreme za video nadzor kao i veliki izbor bele tehnike. EWE Comp deluje u skladu sa svojim uverenjima i to zaposlene u kompaniji čini istrajnim i doslednim zbog čega je kompanija zadobila poverenje više od 2000 klijenata.   Zaposlen je veliki broj IT stručnjaka koji svakodnevno pronalaze optimalna rešenja i zato se EWE Comp danas nalazi među prva dva distributera…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?