Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Građevinski inženjer - odgovorni projektant čelične konstrukcije

Strabag d.o.o.

Beograd

08.12.2021.

ugovor puno radno vreme

Kao evropski tehnološki koncern za građevinske usluge STRABAG godišnje izgradi hiljade objekata širom sveta, okupljajući prave ljude, građevinske materijale i mašine na pravom mestu. Bez timskog rada – koji prelazi geografske granice i područja – sve ovo ne bi bilo moguće. Postanite deo našeg tima!

Centralna tehnika (ZT) je nosilac tehničkog „KNOW-HOW“ u okviru STRABAG SE.

Da bismo ojačali tehničku konkurentnost koncerna za budućnost, mi u ZT konstantno razvijamo ovo znanje kako bismo i osigurali visok kvalitet naših usluga. Radimo u mnogim različitim oblastima, uključujući: arhitekturu, građevinarstvo, MEP, geotehniku i izgradnju tunela.

ZT je jedan od pionira primene modernih tehnologija u građevinskoj industriji EU i kao takva je centar razvoja za teme BIM /5D, LEAN i digitalizacije. Kako bi ojačao tehničku konkurentnost na tržištu, ZT podstiče sve predmetne i interdisciplinarne inovacije. Pored ekonomičnosti naših tehničkih rešenja, ušteda resursa i energetska efikasnost su u središtu naših akcija.

Odsek za konstrukcije pruža podršku svim građevinskim jedinicama za relevantna pitanja u vezi konstrukcija u visokogradnji i inženjerskim projektima, od procesa tendera, projektovanja do izvođenja radova.

Kao pojačanje u našoj direkciji u Beogradu tražimo novog saradnika/saradnicu na sledećoj poziciji:

Građevinski inženjer - odgovorni projektant čelične konstrukcije (m/ž) Job-ID: req40769

Zadaci:

 • Učestvovanje u procesima projektovanja, tendera i izvođenja radova u oblasti čeličnih konstrukcija u zemlji i inostranstvu
 • Projektovanje čeličnih konstrukcija i izrada projektno tehničke dokumentacije za sve faze projektovanja
 • Izrada statičkog proračuna čeličnih konstrukcija po Evrocode-u (izbor konstruktivnog sistema, analiza opterećenja, dimenzionisanje elemenata)
 • Rad u timu sa inženjerima ostalih struka
 • Komunikacija sa investitorima, podizvođačima, stručnim nadzorom i ostalim aktivnim učesnicima u projektu
 • Podrška i savetovanje operativnih jedinica u oblasti projektovanja čeličnih konstrukcija

Kvalifikacije:

 • Diplomirani građevinski inženjer/master građevine – smer konstrukcija (licenca 310)
 • Minimum 5 godina radnog iskustva
 • Dobro poznavanje softverskih alata: Tower, Robot, AutoCad, Revit, Advance Steel, Tekla
 • Dobro znanje engleskog i/ili nemačkog jezika
 • Organizacione sposobnosti, spremnost na timski i individualni rad, tačnost i preciznost u obavljanju zadataka
 • Odgovornost, pouzdanost i posvećenost poslu

Kod nas Vas očekuju uzbudljivi projekti i centar tehničke stručnosti sa više od 1000 zaposlenih širom Nemačke, Austrije i drugih lokacija u Evropi. Posvećeni smo konceptu saradnje i kulturi “otvorenih vrata“. Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da nam svoju dokumentaciju na srpskom i nemačkom i/ili engleskom jeziku pošaljete preko online formulara.

 

  STRABAG d.o.o.

   STRABAG je evropski građevinski koncern, vodeći na poljima inovacija i snage kapitala. Naša ponuda obuhvata poslove iz svih oblasti građevinske industrije. Specijalizovana preduzeća u okviru koncerna integrišu najrazličitije usluge i za to preuzimaju odgovornost: pravovremeno okupljamo ljude, građevinske materijale i mašine na pravom mestu i tako izvodimo i kompleksne građevinske projekte – u skladu sa dogovorenim terminima i kvalitetom i za najbolju cenu. Ukratko: preuzimanjem određenih rizika ... Saznajte više

  Beneficije

  • ZDRAVLJE
  • SPORT I REKREACIJA
  • TIMSKA DRUŽENJA
  • HRANA I PIĆE
  • OBUKE, KONFERENCIJE
  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?