Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Građevinski inženjer - projektant junior

Strabag d.o.o.

Beograd

08.12.2021.

ugovor puno radno vreme

Kao evropski tehnološki koncern za građevinske usluge STRABAG godišnje izgradi hiljade objekata širom sveta, okupljajući prave ljude, građevinske materijale i mašine na pravom mestu. Bez timskog rada – koji prelazi geografske granice i područja – sve ovo ne bi bilo moguće. Postanite deo našeg tima!

Centralna tehnika (ZT) je nosilac tehničkog „KNOW-HOW“ u okviru STRABAG SE.

Da bismo ojačali tehničku konkurentnost koncerna za budućnost, mi u ZT konstantno razvijamo ovo znanje kako bismo i osigurali visok kvalitet naših usluga. Radimo u mnogim različitim oblastima, uključujući: arhitekturu, građevinarstvo, MEP, geotehniku i izgradnju tunela.

ZT je jedan od pionira primene modernih tehnologija u građevinskoj industriji EU i kao takva je centar razvoja za teme BIM / 5D, LEAN i digitalizacije. Kako bi ojačao tehničku konkurentnost na tržištu, ZT podstiče sve predmetne i interdisciplinarne inovacije. Pored ekonomičnosti naših tehničkih rešenja, ušteda resursa i energetska efikasnost su u središtu naših akcija.

Odsek za konstrukcije pruža podršku svim građevinskim jedinicama za relevantna pitanja u vezi konstrukcija u visokogradnji i inženjerskim projektima, od procesa tendera, projektovanja do izvođenja radova.

Kao pojačanje u našoj direkciji u Beogradu tražimo novog saradnika/saradnicu na sledećoj poziciji:

Građevinski inženjer- projektant junior (m/ž) 
Job-ID: req40768

Zadaci:

 • Učestvovanje u procesima projektovanja, tendera i izvođenja radova u oblasti betonskih konstrukcija u zemlji i inostranstvu
 • Projektovanje betonskih i čeličnih konstrukcija i izrada projektno tehničke dokumentacije za sve faze projektovanja
 • Izrada statičkog proračuna čeličnih i armirano betonskih konstrukcija po Evrocode-u (izbor konstruktivnog sistema, analiza opterećenja, dimenzionisanje elemenata)
 • Rad u timu sa inženjerima ostalih struka
 • Podrška i savetovanje operativnih jedinica u oblasti projektovanja betonskih konstrukcija

Kvalifikacije:

 • Diplomirani građevinski inženjer/master građevine – smer konstrukcija
 • Radno iskustvo poželjno do 2 godine ali ne i neophodno
 • Poznavanje softverskih alata: Tower, AutoCad, Revit, Advance Steel
 • Dobro znanje engleskog jezika
 • Sposobnost timskog rada
 • Visoka motivisanost i predanost radu

Kod nas Vas očekuju uzbudljivi projekti i centar tehničke stručnosti sa više od 1000 zaposlenih širom Nemačke, Austrije i drugih lokacija u Evropi. Posvećeni smo konceptu saradnje i kulturi “otvorenih vrata“. Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da nam svoju dokumentaciju na srpskom i nemačkom i/ili engleskom jeziku pošaljete preko online formulara.

 

  STRABAG d.o.o.

   STRABAG je evropski građevinski koncern, vodeći na poljima inovacija i snage kapitala. Naša ponuda obuhvata poslove iz svih oblasti građevinske industrije. Specijalizovana preduzeća u okviru koncerna integrišu najrazličitije usluge i za to preuzimaju odgovornost: pravovremeno okupljamo ljude, građevinske materijale i mašine na pravom mestu i tako izvodimo i kompleksne građevinske projekte – u skladu sa dogovorenim terminima i kvalitetom i za najbolju cenu. Ukratko: preuzimanjem određenih rizika ... Saznajte više

  Beneficije

  • ZDRAVLJE
  • SPORT I REKREACIJA
  • TIMSKA DRUŽENJA
  • HRANA I PIĆE
  • OBUKE, KONFERENCIJE
  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?