Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Građevinski projektant

Telegroup d.o.o.

Nemačka

11.02.2022.

ugovor puno radno vreme

Kompanija TeleGroup je jedna od vodećih tehnoloških kompanija specijalizovana za razvoj i implementaciju poslovnih IT sistema i izgradnju IT, telekomunikacione i elektroenergetske infrastrukture na širem tržištu Evrope i Bliskog istoka.

TeleGroup sistem u okviru svojih kompanija uspešno posluje već 25 godina na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije, kao i kroz partnere na tržištima ostalih zemalja regiona Zapadnog Balkana, i danas sa preko 500 zaposlenih poseduje preko 600 stručnih sertifikata potrebnih za implementaciju softverskih, hardverskih i infrastrukturnih rešenja.

TeleGroup je prepoznao potencijal za širenje našeg poslovanja na području Centralne Evrope i osnovao kompaniju TeleGroup GmbH koja danas ima privilegiju da bude prva kompanija na našim prostorima koju je Deutsche Telekom, jedan od vodećih svetskih telekom operatera, izabrao za svog dugoročnog partnera u domenu projektovanja i izgradnje optičke infrastrukture.

Da bi se projekat „OPTIKA DO SVAKOG STANOVNIKA“ realizovao na najvišem nivou, naš tim traži pojačanje na poziciji: GRAĐEVINSKI PROJEKTANT

Potrebni uslovi:

 • Imate završen fakultet tehničkog smera sa referencama u izradi projektne dokumentacije.
 • Imate bar 5 godina radnog iskustva na poslovima koji obuhvataju većinu od sledećeg:
  • Izradu svih vrsta investiciono tehničkih dokumentacija (dokumentacije izvedenog stanja objekata, studije opravdanosti, studije tehničko-ekonomske analize, istražne radove, idejna rešenja, investicione programe i snimanje postojećeg stanja).
  • Vršenje tehničke kontrole i revizije projekata.
  • Praćenje i primena zakona, standarda, propisa i preporuka iz ove oblasti.
 • Imate iskustvo rada u programima AutoCAD i TeleCAD GIS.
 • Aktivno koristite nemački jezik (minimum B2 nivo).
 • Imate vozačku dozvolu i u skladu sa tim spremni ste da povremeno putujete.
 • Spremni ste da se konstantno usavršavate i učite, da pratite i unapređujete metode, postupke i tehnologije projektovanja.

Šta ćemo mi da uradimo za vas kako biste ostvarili svoj pun potencijal?

 • Pružamo mogućnost rada u Nemačkoj, u Srbiji i Nemačkoj, u Sloveniji, u Hrvatskoj, uz obezbeđen smeštaj i prevoz.
 • Omogućićemo vam rad u stabilnoj kompaniji koja posluje 25 godina.
 • Od prvog radnog dana imaćete mentora koji će biti tu za vas da upoznate vaš tim, TeleGroup sistem i projekat na kojem ćete raditi.
 • Omogućićemo da radite u internacionalnom timu agilnog razmišljanja na projektu Deutsche Telekom-a, koji je u top tri najveća telekoma na svetu.
 • Uz ovako odgovornu poziciju, obezbedićemo stručno usavršavanje kroz različite tehnološke obuke u zemlji i inostranstvu, kao i unapređenje soft veština i drugih poslovnih znanja.

Želimo da naglasimo da ćemo se potruditi da tokom selekcijskog postupka pružimo sve relevantne informacije o potencijalnom budućem poslu i timu u kome biste radili, kako biste od početka znali šta nudimo i gdje biste se zaposlili.

Ukoliko su Vam informacije koje ste pročitali interesantne, vidite sebe na navedenim zadacima, posedujete potrebna znanja i veštine i želite da postanete deo uspešnog tima, pošaljite svoju prijavu i CV elektronskim putem.

Više o kompaniji: www.telegroup-ltd.com  www.telegroup.de

  TeleGroup d.o.o.

  TeleGroup se bavi kreiranjem i implementacijom ICT rešenja i softverskih aplikacija kao i integracijom telekomunikacione, IT, elektroenergetske i gasne infrastrukture. Orijentisana ka poslovnim korisnicima, kompanija nudi profesionalne servise koji podrazumevaju konsalting, projektovanje, integraciju, instalaciju, puštanje sistema u rad, održavanje sistema, opreme i softverskih aplikacija, softverski inženjering, managed servise i outsourcing, cloud servise i upravljanje projektima.    Svoju ponudu…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?