Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Hidrauličar

Korekt Company d.o.o.

Beograd (Bubanj Potok)

Adrese mesta rada

  • Bubanj Potok, Kružni Put 215

05.11.2021.

ugovor puno radno vreme 1. smena

Firma Korekt Company otvara predstavništvo švedske firme HYDROSCAND, jedne od vodećih firmi u Evropi iz oblasti opreme za hidrauliku. 

Potreban radnik za rad na mašini za pertlovanje creva.

Uslovi:

  • Poznavanje hidrauličnih creva i priključaka
  • Iskustvo u radu sa hidrauličnim crevima

 

 

 

 

    Konkurs je istekao.

    Korekt Company D.O.O.

    Korekt company doo je osnovan 1991. godine i nakon pune tri decenije iskustva i dalje prati nova zbivanja iz oblasti ispitivanja, odgušenja i sanacije svih vrsta cevovoda. Nebitno da li se radi o kućnim, industrijskim ili komunalnim cevovodima uvek imamo rešenje za nastale probleme. Na našem tržištu predstavljamo renomirane firme, lidere u svojim oblastima, sa velikim iskustvom čije znanje nesebično prenosimo na naše klijente. Pored prodaje opreme bavimo se konsultacijama u datim oblastima.

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?