Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

IT Manager

Peštan d.o.o.

Aranđelovac, 1300 Kaplara br. 188 Bukovik

27.11.2021.

ugovor puno radno vreme 1. smena

Privatna kompanija Peštan, osnovana 1989. godine, je lider na Balkanu u proizvodnji i distribuciji proizvoda i rešenja od polimera. Kompanija se prvobitno bavila proizvodnjom cevi za vodu od polietilena. Vremenom je uvodila nove materijale (polipropilen i PVC) i širila proizvodni program. Danas se u ponudi može naći preko 8.500 proizvoda, koji se izvoze u više od 80 zemalja sveta, a proizvode se zahvaljujući 1200 radnika u zemlji i inostranstvu. Peštan je putem svojih ćerki firmi prisutan u Bosni i Hercegovini, Rumuniji, kao i kroz svoja predstavništva u Albaniji, Hrvatskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Rusiji, Australiji, Africi i SAD-u.                            

Šta Vas čeka na ovom poslu?

Pre svega - veliki izazov. Potreban nam je iskusan stručnjak koji će stati na čelo Peštanovog IT tima i svojim znanjem unaprediti funkcionisanje IT sistema, video nadzora i SAP informacionog sistema. Neke od osnovnih odgovornosti na ovom poslu će biti:

 • Nesmetan i konstantan rad IT opreme, video nadzora, SAP-a i ostalih aplikacija i servisa
 • Bezbednost podataka u informacionom sistemu
 • Organizacija rada IT tima od pet zaposlenih
 • Koordiniranje rada spoljnih saradnika na upravljanju informacionim sistemima
 • Tehnička podrška u instaliranju proizvodnih sistema i njihovo unapređenje (industrijska oprema)
 • Instaliranje i održavanje IT opreme: IBM (BladeCenter, Flex, DS3400, V7000), PaloAlto, Motorola, Aruba, Cisco, Ubiquiti

Šta očekujemo od kandidata?

Na ovoj poziciji su pre svega važne menadžerske veštine. Idelan kandidat treba da bude stručan u svojoj oblasti, ali prvenstveno da poseduje razvijene organizacijske, komunikacijske i liderske veštine. Neophodni formalni uslovi koje kandidati treba da zadovolje:

 • Radno iskustvo na menadžerskim poslovima u IT-u
 • Znanje engleskog jezika
 • Vozačka dozvola B kategorije

Šta Peštan može da ponudi kandidatima?

 • Adekvatnu finansijsku kompenzaciju
 • Stimulativne bonuse
 • Pokrivene troškove stanovanja za kandidate koji nisu iz Aranđelovca
 • Hranu u okviru kompanijskog restorana

...i ono što je najvažnije, Peštan je okruženje koje pruža dosta slobode i mogućnosti za učenje, lični i profesionalni razvoj.

Peštan je kompanija koja se intenzivno razvija, uz stalne investicije u tehnološki razvoj, novu opremu i unapređenje procesa. Pored toga, veoma nam je bitno ulaganje u naše zaposlene. Ako biste voleli da budete deo uigranog Peštanovog tima, prijavite se. 

Svi kandidati koji konkurišu biće obavešteni o ishod konkursa na e-mail koji navedu u prijavi.

 

  Peštan

  Peštan d.o.oPrivatna kompanija Peštan je lider na Balkanu u proizvodnji i distribuciji proizvoda i rešenja od polimera.Kompanija je osnovana 1989. godine i bavila se proizvodnjom cevi za vodu od polietilena. Vremenom je uvodila nove materijale (polipropilen i PVC) i širila proizvodni program. Danas se u ponudi može naći preko 10.000 proizvoda, podeljenih u četiri kategorije: PIPING SOLUTIONS, DRAIN SOLUTIONS, AGRICULTURE SOLUTIONS i HOUSEHOLD SOLUTIONS.Proizvodni…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?