Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Inspektor kvaliteta

Ametek d.o.o.

Subotica, Batinska 94

22.10.2021.

ugovor puno radno vreme

AMETEK je vodeći svetski proizvođač elektronskih instrumenata i elektromehaničkih uređaja sa godišnjom prodajom od oko 5 milijardi dolara.

AMETEK ima 17.000 kolega na više od 150 operativnih lokacija i globalnu mrežu prodaje, servisa i podrške u 30 zemalja širom sveta.

AMETEK se sastoji od dve operativne grupe (Elektronski instrumenti i Elektromehanika), obe sa visoko diferenciranim tehnologijama i vodećim pozicijama na nišnim tržištima.

AMETEK d.o.o. uspešno posluje u Srbiji više od 10 godina, a organizovan je kao biznis kampus u okviru kojeg funkcioniše 5 različitih poslovnih jedinica: Dunkermotoren (Nemačka), MAE (Italija), Compliance Test Solutions (Švajcarska), Spectro Analytical Instruments (Nemačka) i Air Technology (Engleska).

AMETEK-u će se do kraja 2021. godine priključiti 3 nove poslone jedinice: Grabner Instruments (Austrija), Solartron Metrology (Engleska) i Taylor Hobson (Engleska).

Kompanija trenutno ima oko 420 zaposlenih sa ponovnom tendencijom rasta broja zaposlenih i širenja poslovanja.

AMETEK se trudi da u svom svakodnevnom poslovanju neguje korporativne vrednosti kompanije kao što su etično poslovanje, poštovanje različitosti, timski rad, društvena odgovornost i održivi razvoj.

Opis posla:

 • Vrši nadzor i kontrolu kvaliteta  materijala i gotovih proizvoda na bazi uzorkovanja
 • Vrši nadzor i kontrolu kvaliteta uzoraka u toku procesa na nivou cele fabrike
 • Vrši uzorkovanje i proveru performansi gotovih proizvoda - završne kontrole - po svim linijama
 • Vrši nadzor i proveru kalibrisanosti merno ispitne opreme
 • Sprovodi specijalna merenja i ispitivanja u skladu sa zahtevima plana kontrolisanja ili kupca
 • Vodi odgovarajuće zapise o kvalitetu, analizira podatke i izveštava o kvalitetu
 • Priprema specijalne analize po nalogu rukovodioca
 • Vrši kontrolu pakovanja i nadzor otpreme/smeštaja u skladište gotove robe

Potrebne kvalifikacije:

 • MS Office
 • Engleski B2
 • Upotreba/rukovanje mernom opremom

  Ametek d.o.o.

  AMETEK je vodeći svetski proizvođač elektronskih instrumenata i elektromehaničkih uređaja sa godišnjom prodajom od oko 5 milijardi dolara. AMETEK ima 17.000 kolega na više od 150 operativnih lokacija i globalnu mrežu prodaje, servisa i podrške u 30 zemalja širom sveta. AMETEK se sastoji od dve operativne grupe (Elektronski instrumenti i Elektromehanika), obe sa visoko diferenciranim tehnologijama i vodećim pozicijama na nišnim tržištima. AMETEK d.o.o. uspešno posluje u Srbiji više od 10 godina,…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?