Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Interni revizor (Internal auditor)

Forma Ideale d.o.o.

Kragujevac, Skladišni centar 13

01.10.2021.

ugovor puno radno vreme

Opis posla:

 • Učestvuje u izradi godišnjeg plana interne revizije 
 • Analizira i kontroliše sve oblasti poslovanja 
 • Identifikuje, obrađuje i dokumentuje revizorske nalaze i preporuke 
 • Procenjuje usklađenost poslovanja Društva sa zakonom, kao i poštovanje propisa uspostavljenih procedura i uputstava
 • Proverava da li je finansijsko poslovanje u skladu sa propisima i unutrašnjim aktima
 • Kontroliše dokumentaciju, uključujući izveštaje, izjave, zapise i beleške
 • Daje preporuke za unapređenje poslovanja Društva i predlaže korektivne mere u cilju uklanjanja svih uočenih nedostataka
 • Prati efekte korektivnih mera
 • Procenjuje adekvatnost i efektivnost sistema interne kontrole 

Uslovi za prijavu:

 • VII stepen stručne spreme
 • Minimum 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim  pozicijama
 • Poznavanje rada na računaru (MS Office)
 • Posedovanje licenca ovlašćenog revizora

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018), Pravilnika o zaštiti podataka o ličnosti privrednog društva “Forma Ideale” d.o.o. Kragujevac i Politike privatnosti privrednog društva “Forma Ideale” doo Kragujevac, neophodno je da se kanditati prilikom slanja svojih prijava, na sajtu “Forma Ideale” doo Kragujevac - Oglasi za posao, informišu o načinu dostavljanja ličnih podataka u prijavama za posao.

U obradu će biti uzete samo prijave kandidata koje sadrže lične podatke koji su zakonom dozvoljeni i to: ime i prezime, adresa, poštanski broj, grad, država, kontakt telefon, e-mail, obrazovanje, poznavanje rada na računaru, poznavanje stranog jezika, prethodno zaposlenje i poželjna oblast rada.

Sve prijave kandidata koje sadrže lične podatke, van pobrojanih  koji nisu dozvoljeni i nisu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti neće biti uzete u razmatranje.

  Konkurs je istekao.

  Forma Ideale d.o.o.

  Forma Ideale je regionalni lider industrije nameštaja sa preko 1.700 zaposlenih i 39 salona nameštaja u Srbiji. Sedište kompanije je u Kragujevcu, gde je smeštena proizvodnja pločastog nameštaja, dok se tapacirani nameštaj proizvodi u Majdanpeku. Kompanija je najveći srpski izvoznik nameštaja, sa konstantnim godišnjim rastom izvoza u 44 zemlje na 4 kontinenta i izvoznim plasmanom od 80% godišnje proizvodnje što čini 2.500.000 komada nameštaja. Strategija poslovanja kompanije Forma Ideale jeste praćenje…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?