Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Inženjer održavanja

Feka Automotive d.o.o.

Ćuprija

04.08.2021.

ugovor puno radno vreme

Feka Automotive DOO širi svoj tim i u potrazi je za kandidatima koji će raditi na poziciji Inzenjer orrzavanja.

Nudimo Vam izazovnu i odgovornu poziciju, uz stimulativne uslove rada i mogućnost daljeg profesionalnog razvoja.
Ukoliko smatrate da možete doprineti uspešnom poslovanju našeg tima, molimo Vas da pošaljete svoju biografiju.

Zaduženja "Inženjera održavanja" su sledeća:

ZNANJE PROIZVODA - PROIZVODNJE

 • Da ima informacije o tehničkim karakteristikama i funkcionalnosti proizvedenih proizvoda i da odluči o tehničkim aktivnostima koje će se izvršiti na mašini, uzimajući u obzir uticaj promena parametara u proizvodnoj opremi na kvalitet proizvoda.
 • Da ima znanje o upotrebi, ugradnji, tehničkim specifikacijama i uputstvima za održavanje mašina, opreme, pomoćnih objekata i instalacija koje se koriste u proizvodnim procesima i da primene prakse u ovom pravcu

INFRASTRUKTURNI RADOVI

 • Uspostavljanje infrastrukture žične i bežične mreže za komunikaciju između interne i eksterne komunikacione i proizvodne linije, uspostavljanje kablovskih veza i izveštavanje upravnika održavanja.
 • Da osigura / uspostavi nove tehnologije koje će se koristiti u celoj fabrici stavljaju u upotrebu i da instalacije mašina i opreme izrađuju relevantni operateri održavanja.
 • Pratiti instalaciju mašina, proveravati mašinu prema kriterijumima navedenim u tehničkim specifikacijama nakon instalacije mašine i primati mašinu u radno stanje uz odobrenje upravnika održavanja.
 • U procesu koji sledi nakon instalacije, nakon započinjanja serijske proizvodnje, primanje i arhiviranje dokumenata (3D dizajn, 2D tehničko crtanje, pneumatska / električna šema, PLC program) relevantnih mašina i uređaja od inženjera za razvoj procesa.

UPRAVLJANJE ODRŽAVANJEM

 • Da se ​​sprovedu potrebne aktivnosti planiranog održavanja mašina i opreme koje se koriste u proizvodnom procesu da bi radile sa visokim performansama

RUKOVOĐENJE PLANIRANOG ODRŽAVANJA

 • Definisanje uputstava i kontrolnih lista aplikacija za održavanje za svu opremu sa Spiska opreme u sistemu i osiguravanje da je izrađena u skladu sa planiranim procesom upravljanja održavanjem i pružanje teoretske podrške tokom faze implementacije.

RUKOVOĐENJE PREVENTIVNOG ODRŽAVANJA

 • Identifikovanje tačaka predviđanja za održavanje (mehaničko, električno) u celoj fabrici, definisanje relevantnih metoda (hidraulika, vibracije, problemi izazvani toplotom) i osiguravanje da se to radi u određeno vreme i pružanje teoretske podrške tokom faze primene.

RUKOVOĐENJE ODRŽAVANJA KVARA

 • Ispraviti kvar izvođenjem Analize osnovnog uzroka, sprečiti njegovo ponavljanje i sprečiti da se isti kvar dogodi na drugim mašinama i prijaviti ga upravniku održavanja.

UPRAVLJANJE ENERGIJOM (ELEKTRIČNA ENERGIJA, PRIRODNI GAS, VODA)

 • Priprema TEO (Total Ekuivalent Oil) tabelu na kraju godine, da je zabeležite u TEO datoteku i prijavite menadžeru održavanja.
 • Da se mesečno evidentiraju troškovi potrošnje električne energije i prirodnog gasa i izveštava rukovodioca održavanja.
 • Da izvrši mesečno praćenje u skladu sa izveštajem o budžetu električne energije i prijavi ga menadžeru održavanja.

Uslovi rada

Stručna sprema: Viša stručna sprema - univerzitet
Opseg: Inženjer - Inženjer elektrotehnike (poželjno) / Inženjer mašinstva / inženjer mehatronike
Iskustvo: 1-3 godine iskustva
Strani jezici: Engleski (prednost kandidatima sa odličnim znanjem)
Poznavanje mašina: Mašine ubrizgavanja plastike, Mašine za nanošenje aluminijuma, Mašine za spajanje plastičnih delova,(Vibraciono zavarivanje, ultrazvučno zavarivanje, vruće zavarivanje, vruće drobljenje), Mašine za elektronsko sastavljanje delova
Rad na računaru: MS Office
Sertifikati i slično: ERP Program (IFS) - poželjno

  Feka Automotive DOO

  Feka Automotive DOO - Ćuprija je mlada kompanija koja je počela sa poslovanjem u Srbiji krajem 2019-te godine i deo je grupacije poreklom iz Turske (Feka Otomotiv) sa postojanjem od skoro 40 godina.  Feka Automotive se bavi proizvodnjom delova svetlosne grupe na automobilima kao što su proizvodnja farova, stop svetla, maglenki kao i drugih proizvoda i za dosta poznatih svetskih brendova.  Više detalja o kompaniji možete videti na webstranici https://www.fekaautomotive.com

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?