Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Knjižar - prodavac (Beograd)

DELFI knjižare d.o.o.

Beograd

29.07.2021.

ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena

Za potrebe proširenja našeg prodajnog tima, DELFI i LAGUNA raspisuju konkurs za poziciju: Knjižar-prodavac u Beogradu

Posle niza uspešnih godina postali smo sinonim za knjižaru, prepoznati po knjižarima koji su ljubazni, predusretljivi i informisani, i čine sve kako bi se i vi osetili dobrodošlo.

Lični rast i razvoj su sastavni deo nas i zato vam pružamo priliku da postanete deo tima koji otkriva i koristi svoje potencijale u poslu punom kulture i supkulture.

Uz fiksno radno vreme imaćete: biblioteku za zaposlene, popuste za zaposlene kao i popuste kod naših partnera. 

Ako ste vi neko:

  • ko voli da govori o onome što mu se dopada,
  • koga priča sagovornika inspiriše,
  • ko voli da saznaje nove stvari i da se razvija,
  • ko vrednuje nova iskustva sa različitim ljudima,
  • ko poštuje svoje i tuđe vreme,

dobrodošli ste da se prijavite na naš oglas, da otkrijete koliko ste zadovoljni svojim nivoom poznavanja književnosti i da proverite da li smo mi mesto na koje ćete svakog dana dolaziti sa osmehom. Radujemo se unapred!

Više informacija o nama: www.delfi.rs i www.laguna.rs

    Konkurs je istekao.

    Delfi knjižare

    Delfi knjižare su vodeći knjižarski lanac u zemlji sa preko 40 maloprodaja u Beogradu i većim gradovima u Srbiji. DELFI knjižare je 2009. osnovala IP Laguna, vodeći domaći izdavač i jedan od najvećih u regionu, sa vizijom da se standardi u oblasti izdavaštva i plasmana knjiga podignu na viši nivo, da što više gradova u Srbiji dobije knjižare koje ne zaostaju za najboljim evropskim knjižarama, da se promoviše kultura čitanja i da se kroz socijalno odgovorno poslovanje aktivira lokalna zajednica,…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?