Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Komercijalista u agro sektoru

Ipard Sistem d.o.o.

Novi Sad, Bogoboja Atanackovića 4/6

02.12.2020.

35.000 - 100.000 RSD (mesečna plata) ugovor puno radno vreme 1. smena

Kompanija "IPARD SISTEM" d.o.o. Novi Sad je u potrazi za saradnikom na poziciji: komercijalnog saradnika na prodaji usluga u agro sektoru.

IPARD SISTEM d.o.o. je mlada firma koja se aktivno bavi konsaltingom u oblasti finansiranja poljoprivrede od strane EU predpristupnih fondova kroz IPARD program koji je u primeni od 2017. godine, a s prvim javnim pozivima počev od 2018. godine.

Naši kupci su pravna i fizička lica čija delatnost obuhvata primarnu poljoprivrednu proizvodnju (ratarstvo, povrtarstvo, voćarstvo, stočarstvo) kao i lica koja se bave preradom voća, povrća, mesa, mleka i jaja. Investicije naših kupaca obuhvataju:

 • kupovinu traktora,
 • poljoprivredne mehanizacije svih vrsta (berači, tresači, kombajni za povrće..)
 • izgradnju objekata (skladišta, hladnjače, silosi, sušare i sl.) kao i
 • izgradnju kompletnih prerađivačkih kapaciteta.

Naša usluga obuhvata promociju IPARD programa, pripremu proizvođača za konkurs, finansijsku analizu i izradu biznis plana, vođenje postupka, nadzor nad svim kontrolama (fitosanitarna, zaštita životne sredine, poljoprivredna i veterinarska kontrola) i preuzimanje odgovornosti za isplatu IPARD podsticaja krajnjem korisniku od strane Uprave za agrarna plaćanja.

O okviru firme profilisane su funkcije finansiranja, analize, administracije. Funkciju prodaje kao samostalnu funkciju, trenutno obavljaju kolege iz drugih sektora. Radi optimizacije rada istu je neophodno osamostaliti tj. specijalizovati u posebno odeljenje.

Tražimo kolegu sa iskustvom na poslovima prodaje u agro sektoru, obavezno vozača sa položenom B kategorijom i određenim background-om iz sektora poljoprivrede u najširem smislu. Ovo obuhvata ljude sa:

 • iskustvom u radu agro sektora u bankama (čak je poželjno iskustvo rada u bankama) ili
 • iskustvom u radu prodaje poljoprivredne mehanizacije, traktora i sl. ili
 • iskustvom u radu sa prodajom repromaterijala za poljoprivredu, bilo to semena, đubriva, herbicida, pesticida itd. 

Radno mesto zahteva kombinaciju agro-ekonomskih veština (prodaja, promocija i poznavanje osnovnih uslova rada u poljoprivredi) i veština organizacije rada manjeg tima.

Radni zadaci obuhvataju aktivno istraživanje tržišta tj. potencijalnih kupaca, uspostavljanje inicijalnih kontakata sa istima i zaključivanje ugovora o pružanju usluga na teritoriji Vojvodine (Južna Bačke u samom startu, a kasnije i ostalih delova Pokrajine).

IPARD SISTEM d.o.o. obezbeđuje kancelariju, opremu za rad, automobil kao i sve troškove poslovnog puta.

Zarada se sastoji od fiksnog dela i varijabilnog dela. Svaki zaključen Ugovor znači i trajno povećanje varijabilnog dela zarade. Više o sistemu zarada u eventualnom razgovoru sa kandidatima ili putem telefona u bilo kom momentu.

Poželjno je fakultetsko obrazovanje.

Za više informacija na samom razgovoru za posao.

Hvala Vam na pažnji.

  Ipard Sistem d.o.o.

  • Srbija, Novi Sad, Bogoboja Atanackovića 4/5
  • PIB: 111469082
  • Matični broj: 21487139
  Više o poslodavcu

  Podelite oglas

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?