Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Komercijalista

Omega Profeks d.o.o.

Šabac, Dušana Lončara 28/2--ŠTITAR

20.01.2021.

ugovor puno radno vreme dostupno osobama sa invaliditetom

Preduzeću OMEGA PROFEKS DOO (ŠABAC - poslovni centar ŠTITAR) koje se bavi uvozom i prodajom, pločastog i građevinskog materijala, laminatnih podova, VINILA, DEKINGA, TARKETA, repromaterijala za proizvođače vrata, krovnih prozora, tavanskih stepenice, brodskog poda, lamperije, uslužnim sečenjem i opremanjem enterijera, potrebni komercijalisti za rad na terenu. Osoba mora biti komunikativna, spremna za timski rad, nova učenja i usavršavanja, a ono što je najvažnije da nije osuđivana. Poželjno je posedovanje iskustva u oblasti komercijale, ali ne neophodno i presudno prilikom zaposlenja. Kandidat mora da ima minimalno završen IV-stepen stručne spreme.

Obavezno posedovanje vozačke dozvole B - kategorije i poznavanje rada na računaru.

Konkurs je istekao.

Omega Profeks d.o.o.

Osnovano je 1991. godine kao preduzeće koje se bavilo isključivo trgovinom. Kroz vreme i potrebe tržišta preduzeće se širi na proizvodnju, ali i na veleprodaju pločastih materijala, kao i građevinskih materijala.Bavi se uvozom, distribucijom i preradom drveta i materijala od drveta. Drvni centar OmegaProfeks Šabac-Štitar  posluje od 2006. godine. Smešten je na raskrsnici puteva ka BiH kao i prema Beogradu i Novom Sadu, što znači da geografska pozicija omogućava brzu komunikaciju i…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?