Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Kompanijski lekar

BK Tesla

Beograd, Generala Šturma 1

16.12.2021.

ugovor puno radno vreme

Radni profil lekara je namenjen za potrebe obezbeđenja praćenja zdravstvenog stanja zaposlenih u menadžmentu kompanije, sa specijalizacijom iz oblasti  medicine, i radnim iskustvom od deset (10) i više godina na poslovima direktnog rada sa pacijentima.

Radno mesto kompanijskog lekara podrazumeva stimulativne uslove za zapošljavanje.

Obim stručnih poslova obuhvata dnevno i periodično primarno praćenje zdravstvenog stanja zaposlenih u menadžmentu, i koordiniranje sa specijalizovanim institucijama zdravstvene zaštite u zemlji i inostranstvu, u slučaju potrebe detaljnijih dijagnostičkih pregleda i eventualnih medicinskih intervencija.

Preporučljivo je poznavanje engleskog, ruskog, ili nemačkog jezika, i posedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Zainteresovani kandidati potrebno je da pošalju svoj personalni CV, kopije diploma koje poseduju, i eventualne preporuke sa prethodnih poslova koje su obavljali, ili preporuke referentnih stručnih institucija i pojedinaca.

Aplikacije za posao slati elektronskim putem.

Za dodatne informacije možete se obratiti službi za ljudske resurs kompanije na broj telefona ispod.

Konkurs je istekao.

BK Tesla

  • Terazije 28, Beograd, Srbija
  • PIB: 108630719
  • Matični broj: 21037729
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?