Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Konstruktor mehatroničkih sistema - praksa

Zanus d.o.o.

Beograd, Voždovac

21.01.2021.

praksa puno radno vreme dostupno studentima

Zanus raspisuje konkurs praksu za konstruktora mehatroničkih sistema. Razmatraće se prijave studenata mašinstva sa i bez iskustva.

Zanus se bavi razvojem inovativnih mehatroničkih sistema. Razvojni projekti se realizuju ili samostalno od strane kompanije u cilju plasiranja sopstvenih proizvoda na tržište ili u saradnji sa drugim startup kompanijama iz inostranstva.

Rad u Kompaniji Zanus vam daje mogućnost da učestvujete u razvoju kako prototipova različitih mehatroničkih sistema, tako i proizvoda namenjenih tržištu od samog početka (inicijalne ideje), pa sve do finalne realizacije. Kao deo tima imaćete mogućnost da aktivno učestvujete u svim fazama razvoja i da svojim idejama i kritikama učestvujete u oblikovanju novih proizvoda. Radna atmosfera je vrlo dinamična i zaposleni se svakodnevno sreću sa najmodernijim konceptima i alatima. U Zanusu možete uživati u sigurnosti stabilnog radnog mesta uz uzbudljivu radnu atmosferu koja je karakteristična za startup kompanije.

Pozicija podrazumeva rad na modelovanju delova mehatroničkih sklopova koje kompanija razvija. Izradu 3D modela i pripremu radioničke dokumentacije za izradu. Takođe sastavni deo posla je priprema prototipskih rešenja za serijsku proizvodnju. Pozicija zahteva blisku saradnju sa inženjerima elektrotehnike i razmišljanje na sistemskom nivou. Deo svakodnevnih aktivnosti biće i rad sa 3D štampom. 

Uslovi:

  • Poznavanje rada sa softverom za modelovanje (SOLIDWORKS i CATIA).
  • Iskustvo u mehaničkom konstruisanju je prednost 
  • Iskustvo sa dizajniranjem elektromehaničkih aktuatora je prednost
  • Poznavanje i iskustvo sa tehnikama 3D štampe je plus
  • Spremnost na učenje novih stvari i prihvatanje izazova u rešavanju inženjerskih problema, sklonost ka inovacijama i razvoju (Potrebni su nam ljudi koji hoće da uče i razvijaju se sa nama).

Prijavljivanje:

Prijave sa biografijom, kopijom diplome i dodatka diplomi slati elektronskim putem.

    Konkurs je istekao.

    Zanus doo

    • Birčaninova 62, Valjevo, Srbija
    • PIB: 100074826
    • Matični broj: 07240821
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?