Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Koordinator fleksibilnih kancelarija

Marera Coworking d.o.o. - Desk&More

Beograd

27.10.2021.

ugovor puno radno vreme

Desk&More su pametni i fleksibilni radni prostori koji korisnicima nude veliki broj privatnih kancelarija u koje mogu smestiti svoje poslovanje uz fleksibilne uslove zakupa. Smešteni u starom delu grada naši radni prostori dizajnirani su sa namerom da naglase i očuvaju istorijski i kulturološki značaj lokacije. Inovativan, svrsishodan dizajn enterijera, tehnološki napredna infrastruktura i širok spektar paketa članarina i zakupnina posebno su prilagođeni da vam pomognu u ostvarivanju punog potencijala biznisa.

Poslujemo na 3 lokacije u Beogradu: Desk&More the Zoo, Bulevar vojvode Bojovića 6-8; Desk&More Kondina, Kondina 13; Desk&More kod Vuka, Bulevar kralja Aleksandra 79. U decembru otvaramo i četvrti radni prostor u Masarikovoj 5 Desk&More Beograđanka.

Usled otvaranja novih lokacija otvaramo poziciju: Koordinator fleksibilnih kancelarija

Opis posla:

 • Aktivan rad i podrška članovima Desk&More fleksibilnih kancelarija
 • Saradnja sa internim i eksternim saradnicima za izdavanje poslovnog prostora, prezentovanje paketa usluga i specifičnosti lokacije
 • Prezentacija prostora potencijalnim članovima, aktivna komunikacija
 • Aktivno učestvuje u realizaciji marketing aktivnosti, organizacija događaja na lokaciji
 • Obezbeđuje neometano funkcionisanja svih operacija
 • Koordiniše rad internih i eksternih službi održavanja, uz obezbeđenje visokog nivoa usluga
 • Rad u Desk&More poslovnoj aplikaciji, izdavanje dokumentacije, kartica za pristup, upravljanje rezervacijama
 • Rad sa fiskalnom kasom, izdavanje računa uz korišćenje aparata za platne kartice, izdavanje predračuna ili avansnih računa za realizovane usluge
 • Arhiviranje dokumentacije

Želiš da postaneš deo Desk&More tima:

 • Bitno je da možeš da vodiš aktivnu pisanu i usmenu komunikaciju na engleskom
 • Da koristiš aktivno na računar, Word, Ppt, Excel
 • Da si dobar u organizaciji i voliš da komuniciraš

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.

Slanjem prijave kandidat daje saglasnost da se njegovi lični podaci obrađuju u procesu selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

  Marera Coworking doo

  Desk&More su pametni i fleksibilni radni prostori koji korisnicima nude veliki broj privatnih kancelarija u koje mogu smestiti svoje poslovanje uz fleksibilne uslove zakupa. Smešteni u starom delu grada naši radni prostori dizajnirani su sa namerom da naglase i očuvaju istorijski i kulturološki značaj lokacije. Inovativan, svrsishodan dizajn enterijera, tehnološki napredna infrastruktura i širok spektar paketa članarina i zakupnina posebno su prilagođeni da vam pomognu u ostvarivanju punog potencijala…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?