Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Koordinator nastave na BusinessAcademy

LINKgroup

Beograd

18.09.2020.

ugovor puno radno vreme

Mi smo ​LINKgroup​, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kom živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi neko ko želi da u tom ogromnom poduhvatu bude deo našeg tima, otvoreni smo da se upoznamo i zajedno menjamo svet obrazovanja nabolje. 

LINKgroup se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i srednjim i visokim obrazovanjem. Poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja sveta. 

LINKgroup obrazovna alijansa okuplja obrazovne institucije: ​ITAcademy​, ​BusinessAcademy​, InternetAcademy​, ​CompanyAcademy, OKschool​, ​Visoku školu za informacione tehnologije​, ​ekonomiju i preduzetništvo – ITEP​, Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS​, ​Fakultet savremenih umetnosti – FSU​, ​Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS​, ​Savremenu gimnaziju, ​International School i Savremenu osnovnu školu.

U kompaniji koja se neprestano razvija novi, kvalitetni ljudi su uvek dobrodošli, zato vas pozivamo da nam se pridružite na poziciji:

Koordinator nastave na BusinessAcademy
(Beograd)


Zaduženja i odgovornosti:


 • organizacija i praćenje realizacije nastavnih aktivnosti;
  praćenje rada i napretka polaznika;
  kreiranje i unapređenje materijala za učenje na online nastavi;
  komunikacija sa predavačima;
  informisanje i rešavanje molbi i zahteva polaznika;
  saradnja sa drugim organizacionim jedinicama na poslovima organizacije nastave.


Kvalifikacije i veštine:


 • visoka stručna sprema društvenog usmerenja iz oblasti ekonomije, marketinga ili menadžmenta;
  poznavanje oblasti ekonomije, menadžmenta, marketinga i advertajzinga, finansija, odnosa s javnošću, upravljanja ljudskim resursima, upravljanja projektima;
  poznavanje engleskog jezika;
  poznavanje paketa MS Office.


Poželjne veštine:


 • sposobnost lične organizacije i brzog učenja;
  sposobnost koordinacije različitih radnih zadataka;
  odlično razvijene komunikacijske veštine;
  preuzimanje inicijative i pozitivan stav prema poslu, obavezama i zadacima.


Potrebni dokumenti:


 • CV;
  propratno pismo.


Benefiti:


 • rad u profesionalnom i dinamičnom okruženju, koje se neprestano razvija;
  nagrađivanje u skladu sa postignutim rezultatima;
  mogućnost daljeg profesionalnog usavršavanja.


Mi se bavimo jednom od najlepših delatnosti na svetu: radimo sa mladim ljudima, budućim liderima ovog sveta, i pomažemo im da ostvare uspeh u životu. Zato tražimo ljude koji su prirodno gostoljubivi, pozitivni, energični i ljubazni. Prepoznajete se u ovome? Radovaćete se radu sa nama. 

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene kriterijume, pošaljite nam svoj CV sa propratnim pismom putem platforme Infostud.

Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir.

Više o kompaniji možete videti na sajtu: www.biznis-akademija.com.

  Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

  LINK group d.o.o.

  Mi smo LINK group, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kome živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi…

  Više o poslodavcu

  Podelite oglas

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Konkurs je istekao.

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?