Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Kreativni saradnik za poslovni razvoj (plaćena praksa)

Appworks d.o.o.

Beograd, Vlajkovićeva 15

26.01.2022.

praksa nepuno radno vreme dostupno studentima dostupno osobama sa invaliditetom

Mi smo Appworks, beogradska IT kompanija koja razvija vlastite proizvode - platformu za mobilne aplikacije i interaktivne postere za obrazovanje. 

Želimo da našem malom ali pasioniranom timu dodamo kreativnog saradnika koji će biti u stalnom kontaktu sa našim postojećim partnerima i pomagati im da unaprede svoj posao, a koji će se pored toga uključivati i u proces prodaje novim klijentima

Šta su tri stvari bez kojih ne napuštaš stan?

 • Mobilni telefon
 • Novčanik/novac
 • Ključevi

Najčešće tim redom. Ljudi pogledamo ekran telefona 150 puta dnevno. Naša kompanija od 2013. razvija platformu za iOS i Android mobilne aplikacije i web sajtove. Radimo sa medijima, poput RTS-a, Politike, Jutarnjeg Lista, Oslobođenja ali i kompanijama kao što su grčka košarkaška liga, slovenačka fudbalska liga. Imamo, na primer, klijente i u Senegalu, Irskoj, Gani, na Haitiju... 

Šta očekujemo od tebe?
Ovako... Naš poslovni model zasniva se na dugoročnoj saradnji sa partnerima. Ne naplaćujemo visoke iznose za usluge programiranja unapred, već naši partneri plaćaju mesečni fee za naš (smatramo, tehnološki napredan) proizvod. Naš uspeh zavisi od toga koliko dugo sarađujemo sa našim kupcima. Ako brzo otkažu ugovor, takva saradnja nam se ne isplati. 

Ovih par godina smo ustanovili da ipak nije dovoljno imati "samo" dobar proizvod, već on treba svakom kupcu da donese prepoznatljiv benefit. Primećujemo da ponekad naši partneri uđu u posao puni entuzijazma, a entuzijazam je brzo kvarljiva roba. Sve oni lepo zamisle, ali se desi da nekima padne nivo angažmana za mobilnu aplikaciju, tako i benefiti koje imaju od nje. Ako ih motivišemo da se angažuju, izvedu marketinške aktivnosti i bave se stvarima koje će doprineti boljem korišćenju aplikacije - veća je šansa da će aplikacija postati važan deo njihovog poslovanja. Njima bolji rezultati, nama srećan i dugoročan partner. Sjajna priča za obe strane!

Još si tu? Dobro je, onda ovo može biti prilika za tebe... Ovo su taskovi kojima ćeš se baviti:

 • Savetovanje partnerima na osnovu najboljih praksi koje smo prepoznali kod drugih
 • Pomoć u promociji naših aplikacija, a u okviru postojećih kanala naših partnera
 • Svakog jutra pitati se: "Kako da povećam broj korisnika aplikacija svakog našeg partnera?" i... "Da li možemo da im pomognemo da dodatno zarade uz pomoć našeg proizvoda?"
 • Kontaktiraćeš organizacije koje smo prepoznali kao moguće partnere. Putem e-maila i telefona, a s vremenom ćeš se uključivati i u prodajne sastanke. Ako treba da odredimo, onda planiramo da 70% tvog posla bude razvoj postojećih klijenata, a 30% traženje novih 

Kakva znanja su ti potrebna?
Sad već pogađaš, potrebno je da razumeš određene poslovne procese. Treba da, što bi se reklo, pucaš od ideja za promociju i marketing. Dobro je ako si komunikativna osoba, komuniciraćeš sa različitim ljudima, svaki dan, mejlom, telefonom, preko Zooma, a kad kovid popusti, i na ličnim sastancima. Treba da razumeš kako funkcionišu moderne tehnologije, marketing preko društvenih mreža, nije loše ako si već korisnik medijskih i/ili sportskih aplikacija. 

Šta nudimo?
Za početak, plaćenu praksu od 3 meseca, ali sa mogućnošću stalnog zaposlenja nakon toga. Prošle godine smo imali 3 osobe na plaćenoj praksi, od toga su se 2 zaposlile za puno radno vreme - dakle ova opcija je veoma realna.

Možda još bitnije od ovoga - ovo je posao kroz koji možeš mnogo da naučiš. Videćeš kako razmišljaju razne kompanije i razmišljati o njihovom poslu sa njihove tačke gledišta. Umesto da stičeš iskustvo iz digitalnog marketinga u jednoj kompaniji, ovde ćeš ga sticati u 30 kompanija paralelno, a takvo iskustvo će ti mnogo značiti ako se ubuduće vidiš u marketingu ili menadžmentu. 

Javi nam se, dođi da vidiš šta smo razvili dosad, da ti objasnimo šta znače „skraćeni petak“, „ideja skrivena u ćevapu“ i "liga u PES-u", ali pre svega da razgovaramo o tome da li bi Appworks bio mesto za tebe.

Gde ćeš da radiš?
Naše kancelarije su u Vlajkovićevoj 15, tako da se u krugu od 1.000 metara od nas nalazi najmanje 6 naših klijenata koje volimo. Ako proširimo krug na par hiljada kilometara, broj istih se značajno povećava. Atmosfera će odgovarati ljudima kojima odgovara rad u manjim timovima, gde je tvoja odgovornost veća, ali i napredak takođe.

  Konkurs je istekao.

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?