Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Learning Consultant

Link Group d.o.o.

Beograd, Novi Sad

03.02.2018.

ugovor puno radno vreme

logo_2814

Mi smo Link Group, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kome živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi neko ko želi da u tom ogromnom poduhvatu bude deo našeg tima, otvoreni smo da se upoznamo i zajedno menjamo svet obrazovanja nabolje.

Link Group, vodeći multinacionalni obrazovni sistem, više od 20 godina uspešno se bavi profesionalnom edukacijom i srednjim i visokim obrazovanjem. Poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

Link Group obrazovna alijansa u Srbiji trenutno okuplja osam obrazovnih institucija: ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Fakultet savremenih umetnosti- FSU, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija i OKschool. U Rumuniji i Moldaviji posluju LINK Academy i BusinessAcademy, a u Bosni i Hercegovini: ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo.

U kompaniji koja se neprestano razvija novi, kvalitetni ljudi su uvek dobrodošli, zato vas pozivamo da nam se pridružite na poziciji:

LEARNING CONSULTANT

(1 izvršilac Beograd, 1 izvršilac Novi Sad)

sa svešću o značaju ove pozicije i spremnošću da unapredite sve tehnike uspešne komunikacije i savetovanja. Kao savetnik za edukaciju, bićete prva osoba s kojom će budući polaznici stupati u kontakt i od koje će dobijati prve informacije o našim edukativnim programima.

Odgovornosti:

 • Komunikacija s klijentima;
 • Pružanje informacija o edukativnim uslugama putem telefona, imejlom i na sastancima s klijentima;
 • Savetovanje pri upisu;
 • Pregovaranje o uslovima upisa;
 • Briga o zadovoljstvu klijenata uslugom;
 • Obrada prijava za upis;
 • Priprema i sklapanje ugovora;
 • Vođenje evidencije o klijentima.

Kvalifikacije i veštine:

 • Srednja ili visoka stručna sprema;
 • Iskustvo na poslovima koji su u vezi sa direktnom komunikacijom s klijentima;
 • Odlične komunikacione veštine – u ličnom kontaktu, razgovoru telefonom i poslovnoj korespondenciji;
 • Odlične prezentacione veštine, ubedljivost i samopouzdanje u nastupu pred klijentom;
 • Sposobnost efikasnog zaključivanja dogovora s klijentima;
 • Sposobnost lične organizacije i koordinacije pri različitim radnim zadacima;
 • Preuzimanje inicijative i pozitivan stav prema poslu, obavezama i zadacima.

Benefiti:

Naučićete sve što je potrebno za kvalitetan rad na ovoj poziciji – usavršićete tehnike komunikacije, veštinu slušanja klijenata i postavljanja pitanja, upravljanje vremenom, razvijanje moći sugestije i vešto zaključivanje dogovora s klijentima. Radićete u profesionalnom i dinamičnom okruženju, koje se neprestano razvija. Imaćete mogućnost da se profesionalno i stručno usavršavate, obogatićete svoje obrazovanje znanjem iz oblasti informacionih tehnologija i zarađivati proporcionalno sa postignutim rezultatima.

Ukoliko smatrate da odgovarate profilu kandidata koji tražimo, CV sa fotografijom i motivaciono pismo možete poslati do 03.02.2018.

Pozvaćemo na razgovor samo kandidate koji ispunjavaju navedene uslove!

Više o kompaniji možete videti na sajtu: www.link-group.eu.

logo_25653

  Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

  LINK group d.o.o.

  Mi smo LINK group, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kome živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi…

  Više o poslodavcu

  Podelite oglas

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Konkurs je istekao.

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?