Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Lekar psihijatar za odrasle - forenzička psihijatrija

Bezirkskliniken Mittelfranken

Ansbach, Germany

30.07.2021.

4.500,00 EUR (mesečna plata) ugovor puno radno vreme

Sa osam klinika i dva doma, oko 1 700 kreveta i oko 3 200 zaposlenih, jedna smo od najvećih kliničkih kompanija u regionu. Zalažemo se za spektar usluga visokog kvaliteta u oblastima psihijatrije, forenzike, neurologije i gerijatrijske rehabilitacije.

Za našu kliničku kompaniju na polju psihijatrije odraslih i forenzičke psihijatrije na lokaciji Ansbah, neprekidno tražimo lekara (m/w/d) koji će podržati naše medicinske timove.

Okružne klinike Srednje Frankonije velika su bolnička kompanija na metropolitenskom području Nirnberga na severozapadu savezne države Bavarske. Neprekidno tražimo motivisane lekare koji su zainteresovani za visokokvalitetnu medicinsku obuku u oblastima psihijatrije i forenzičke psihijatrije. U našoj kompaniji zapošljavamo lekare iz različitih zemalja i ponosni smo na naše raznolike, interkulturalne medicinske timove koji se međusobno podržavaju i koriste iskustva drugih.

VAŠI ZADACI

  • Vi se starate o odraslima sa mentalnim poremećajima u stacionarnim, dnevnim ili ambulantnim uslovima. Budući da su naši klijenti u oblasti forenzike ljudi koji su počinili krivična dela u vezi sa njihovom mentalnom bolešću, takođe učestvujete u intervencijama kriminalističke terapije.
  • Nakon odgovarajuće obuke, učestvovaćete u medicinskoj nezi i radićete na kontinuiranom razvoju naše kompanije zajedno sa ostalim članovima multi-profesionalnog tima.

VAŠ PROFIL

  • Diplomirali ste humanu medicinu u svojoj zemlji ili ćete je uskoro završiti.
  • Dobro poznajete nemački jezik, kako govorni tako i pisani (najmanje nivo B2 prema Evropskom referentnom okviru).
  • Spremni ste za avanturu preseljenja u Nemačku i rada kao lekara (m/ž/f).
  • Otvoreni ste za nova iskustva, radujete se učenju novih stvari, a odlikuje Vas i visok nivo pouzdanosti i posvećenosti.

NAŠA PONUDA

  • Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, u mogućnosti smo da pružimo podršku i aktivno pratimo međunarodne kolege (m/ž/f) tokom čitavog procesa migracije u Nemačku, kao i profesionalne verifikacije (dobijanje profesionalne dozvole i licence za bavljenje medicinom).
  • Detaljno upoznavanje sa specifičnostima nemačkog zdravstvenog sistema i odgovarajućim pravnim oblastima, kao i različitim specijalističkim oblastima, obezbediće naši iskusni stariji lekari.
  • Možete očekivati pozitivnu radnu atmosferu u okviru multiprofesionalnog tima, gde se svi novi članovi primaju sa toplom dobrodošlicom.
  • Metropolitenska oblast Nirnberga nudi vam izuzetno visok kvalitet života sa odličnom mešavinom urbanog osećaja i jedinstvene prirode. Više o tome možete saznati ovde: https://www.metropolregionnuernberg.de/leben-arbeiten/leben.html.
  • Na našoj lokaciji u Ansbahu nudimo specijalne kurseve jezika, posebno za naše međunarodne saradnike (m/ž/f).
  • U zavisnosti od raspoloživosti, mogućnosti smeštaja dostupne su Vam i u našim domovima za osoblje.
  • Rado Vas pozivamo u kratku posetu da biste stekli utisak o radnim uslovima i timovima. Intervjui su takođe mogući putem telefona ili Skajpa.
  • Vaša atraktivna naknada zasniva se na kolektivnom ugovoru TV-Arzte/VKA i uključuje sve socijalne beneficije uobičajene u javnoj službi, kao i subvenciju za Vaš penzioni fond u iznosu od 15 % na Vaš doprinos za ličnu štednju. Vaša početna mesečna bruto plata iznosiće oko 4.500 €.
  • Takođe vam nudimo širok spektar usluga koje promovišu zdravlje i usluge za porodice, kao i opsežne mogućnosti obuke i daljeg obrazovanja.
  • Više informacije o našoj kompaniji naći ćete na našoj internet stranici https://www.bezirkskliniken-mfr.de/.

Za detaljne informacije i savete obratite se šefu Odeljenja za atraktivnost poslodavca i kadrovske poslove, gospođi Hristini Hajek, na broj telefona ili na adresu e-pošte christina.hayek@bezirkskliniken-mfr.de!

DA LI MOŽEMO DA VAS ZAINTERESUJEMO?

Ako ste zainteresovani, svoju kompletnu dokumentaciju za konkurisanje putem našeg portala za zapošljavanje ili direktno gđi Hajek putem e-pošte – radujemo se tome!

Ovom prijavom se slažete da Okružne klinike Srednje Frankonije, sa sedištem u Ansbahu (Nemačka), mogu da obrađuju i čuvaju lične podatke sadržane u vašoj prijavi u svrhe regrutovanja.

 

    Konkurs je istekao.

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?