Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Lekar specijalista pedijatrije (100%)

BELhospice

Beograd, Dvadesetog oktobra 12a

09.12.2021.

ugovor puno radno vreme

BELhospice je nevladina organizacija koja pruža besplatne usluge palijativnog zbrinjavanja pacijenata obolelih od raka i članova njihovih porodica u skladu sa međunarodnim standardima kroz licencirane usluge Pomoć u kući i Dnevni centar.

Misija BELhospisa je da zaštiti dostojanstvo i prava pacijenata obolelih od raka i članova njihovih porodica kao i onih sa drugim terminalnim i životno ograničavajućim bolestima u Srbiji.

BELhospice započinje projekat pružanja podrške u kućnim uslovima za decu koja imaju dijagnoze neizlečivih bolesti koji će se realizovati u Srbiji.

U cilju realizacije ovog projekta otvorena je sledeća pozicija: LEKAR SPECIJALISTA PEDIJATRIJE - 100% - Tim za kućnu negu - puno radno vreme

Učestvuje u multidisciplinarnom timu sastavljenom od pedijatra, pedijatrijske sestre, fizioterapeuta, psihoterapeuta, socijalnog radnika 

Kvalifikacije

 • Specijalizacija iz oblasti pedijatrije
 • Posedovanje licence za rad izdatu od strane lekarske komore Srbije
 • Poznavanje engleskog jezika i rada na računaru
 • Posedujete vozačku dozvolu B kategorije

Odgovornosti

 • Vrši kućne posete deci u Beogradu koja imaju dijagnoze neizlečivih bolesti sa članovima tima
 • Procenjuje stanje deteta u skladu sa strukom i predlaže pravovremeno zbrinjavanje deteta i članova porodice BELhospice timu i nadležnim zdravstvenim institucijama
 • Savetuje roditelje o ishrani dece, vežbanju i merama prevencije bolesti
 • Uspostavlja blisku saradnju i komunicira potrebe podrške deci sa lekarima u zdravstvenim institucijama u Srbiji.
 • Učestvuje na seminarima, obukama I radionicama iz oblasti palijativnog zbrinjavanja za decu u Srbiji i inostranstvu
 • Obavlja administrativne poslove

Vreme angažovanja 1 godina, puno radno vreme sa mogućnošću produženja ugovora. Prednost u selekciji će imati kandidati koji imaju iskustvo u radu sa decom koja imaju dijagnoze neizlečivih bolesti.

Zainteresovani kandidati mogu dostaviti svoj CV do 09.12.2021. do 16:00 h elektronskim putem.

  BELhospice

  BELhospice je prva specijalizovana dobrotvorna organizacija u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa malignim bolestima u progresivnom, uznapredovalom stadijumu za koji je prognoza ograničena. Palijativno zbrinjavanje je pristup koji poboljšava kvalitet života pacijenta i porodice, suočavajući se sa problemima koji prate bolesti koje ugrožavaju život kroz prevenciju i otklanjanje patnje putem ranog otkrivanja i nepogrešive procene i lečenja bola i drugih problema: fizičkih, psihosocijalnih…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?