Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_36869

Naše zdravstvene ustanove obuhvataju osam bolnica i dva doma s oko 1.700 kreveta i otprilike 3.000 zaposlenih, što nas čini jednim od najvećih zdravstvenih centara u našoj regiji. Širokim spektrom visokokvalitetne nege pokrivamo oblasti psihijatrije, neurologije i gerijatrijske rehabilitacije.

Za naše zdravstvene ustanove u Ansbahu, Erlangenu i Engeltalu potrebno nam je osoblje koje će upotpuniti naše lekarske timove. Zbog toga smo u potrazi za lekarom (muškim / ženskim / transrodnim).

Okružne bolnice u Srednjoj Frankoniji su velike zdravstvene ustanove u metropolitanskom području Nirnberga u severozapadnom delu nemačke savezne države Bavarska. U okviru naših bolnica neprekidno smo u potrazi za motivisanim medicinskim radnicima zainteresovanim za visokokvalitetnu obuku u oblastima psihijatrije, dečje i adolescentne psihijatrije i neuro­logije.

VAŠA ULOGA

 Briga o deci, adolescentima ili odraslima s psihičkim ili neurološkim poremećajima (u zavisnosti od toga za koje stručno polje se odlučite) u stacionarnom, polustacionarnom ili ambulatnom okruženju.
 Direktno pružanje medicinske pomoći pacijentima i međusobni rad s drugim članovima multiprofesionalnog tima u svrhu kontinuiranog doprinosa daljem razvoju naših ustanova.

VAŠ PROFIL

 Završili ste studije iz humane medicine u svojoj otadžbini ili ćete ih uskoro završiti.
 Imate dobro znanje nemačkog jezika u usmenom i pismenom obliku (barem nivo B2 prema Zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike) ili ste u postupku sticanja ovog nivoa znanja.
 Spremni ste da se upustite u nove pustolovine, preselite u Nemačku i zaposlite kao medicinski radnik (muški/ženski/transrodni).
 Žudite da doživite nova iskustva, radujete se novim izazovima i ističete se po visokom stepenu pouzdanosti i posvećenosti.

NAŠA PONUDA:

► Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, u mogućnosti smo da vam pružimo aktivnu podršku i da pratimo procese tokom celog postupka vašeg preseljenja u Nemačku, kao i priznavanja vaše profesionalne kvalifikacije (davanjem radne dozvole i dozvole lekarskog društva).
► Podrobnije informacije o specifičnostima nemačkog zdravstvenog sistema i različitim stručnim područjima pružiće vam naši ljubazni lekari specijalisti.
► Bićete okruženi pozitivnom radnom atmosferom u multiprofesionalnom timu u kome su novi članovi srdačno dobrodošli.
► Metropolitansko područje Nirnberga pružiće vam izuzetno visok kvalitet života s odličnim spojem urbanog šarma i jedinstvenog prirodnog ambijenta. Saznajte više o našoj regiji putem sledeće veze: https://www.metropolregionnuernberg.de/leben-arbeiten/leben.html.
► Na našoj lokaciji u Ansbahu stranim zaposlenima nudimo posebno osmišljene stručne kurseve.
► U zavisnosti od raspoloživosti, nudimo vam smeštaj u domovima za osoblje.
► Pozivamo vas da prvo vreme budete na hospitaciji kod nas, kako biste stekli utisak o našim radnim uslovima i timovima. Intervjue u tu svrhu obavljamo putem telefona, kao i aplikacije Skype.
► Nudimo vam primamljivu naknadu prema tarifnom ugovoru za okružne bolnice u šta su uključena sva socijalna davanja uobičajena za javnu službu, kao i dodatak preduzeća za penzijsko osiguranje u visini od 15% uz vaš lični doprinos za štednju. Shodno tome, nudimo vam početnu bruto platu od otprilike 4.500 evra mesečno.
► Uz to vam stavljamo na raspolaganje širok spektar zdravstvenih usluga i usluga prilagođenih porodicama, kao i opsežne obuke i mogućnosti osposobljavanja.
► Više informacija o našim ustanovama naći ćete na našoj internet stranici https://www.bezirkskliniken-mfr.de/.

Za detaljne informacije i podrobne savete, na raspolaganju vam stoji voditelj Odeljenja za kadrovske poslove i regrutaciju, gđa Christina Hayek, pozivom na broj:  ili slanjem e-poruke na: christina.hayek@bezirkskliniken-mfr.de. logo_36870 

DA LI SMO POBUDILI VAŠE INTERESOVANJE?

Ukoliko jesmo, pošaljite nam svoju kompletnu dokumentaciju za prijavu putem našeg portala za zapošljavanje. Radujemo se vašoj prijavi!

Svojom prijavom za posao nam dajete saglasnost da Okružne bolnice u Srednjoj Frankoniji sa sedištem u Ansbahu (u Nemačkoj) smeju obrađivati i čuvati vaše podatke o ličnosti u svrhe kadrovske regrutacije.

Rok za konkurisanje: 14.03.2020.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.