Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Luxury Showroom Sales Associate

Blue Star United L d.o.o. ogranak K41

Beograd

05.03.2021.

ugovor puno radno vreme

K41 Furniture Store je beogradska adresa vodećih luksuznih brendova nameštaja unikatne, ručne izrade i vrhunskog dizajna. Tražimo osobu koja će biti deo tima u našem maloprodajnom salonu u Beogradu, odnosno osobu koja ima interesovanje za dizajn enterijera i nameštaja, razvijen osećaj za estetiku i sjajne komunikacione veštine kojima će približiti svet naših brendova kupcima i partnerima.

OPIS POSLA

Tražimo osobu koja će moći našim klijentima da pruži izuzetno iskustvo kupovine i boravka u našem salonu, da prepozna njihove potrebe, da im predstavi naš asortiman i detaljno ih informiše u vezi sa brendovima, specifikacijama, dostupnošću komada nameštaja i njihovim cenama.

Bitna nam je sposobnost za uspešno vođenje prodaje sa različitim spektrom kupaca od dizajnera enterijera, arhitektonskih biroa do privatnih vlasnika.

Samopouzdan, topao i prijateljski nastrojen i konsultativni pristup prodaji, kao i sposobnost da se stvori dugoročan odnos sa klijentima u toku celog procesa kupovine su ono čemu težimo.

K41 nudi stimulativno okruženje za rad i lični razvoj, kao i nagrade u vidu bonusa za iskazane rezultate u radu i doprinos afirmaciji brenda.

PROFIL KANDIDATA

  • Razvijen afinitet i interesovanje za dizajn, arhitekturu, nameštaj i umetnost.
  • Dokazana sposobnost pružanja izuzetne korisničke usluge, visoka lična motivacija.
  • Oko za boju i dizajn enterijera, praćenje trendova i novosti iz sveta enterijera i nameštaja.
  • Izražene komunikacione veštine, osećaj za potrebe klijenta i proaktivnost.
  • Pažnja usmerena na detalje i visoki estetski standardi.
  • Poželjne su najmanje 2+ godine iskustva u prodaji, a poželjno je i iskustvo u prodaji luksuznih proizvoda.
  • Poznavanje pisanog i govornog engleskog jezika.
  • Znanje rada na računaru (MS Office).

Ukoliko smatrate da se uklapate u gore navedeni profil, dinamični ste, odgovorni i želite da postanete deo našeg tima pošaljite svoju biografiju elektronskim putem.

Takođe, ukoliko smatrate da je dobro da nam se predstavite dodatno, možete nam poslati i motivaciono pismo o tome zašto smatrate da ste baš vi idealan kandidat/kandidatkinja za nas.

    Konkurs je istekao.

    BLUE STAR UNITED L doo Beograd-Voždovac, ogranak firme:K41

    K41 je zasnovan na želji da Srbiju donesemo nešto drugačije - proizvode koji u vaš enterijer donose komade nameštaja koji se ne oslanjaju na mašinsku masproizvodnju već na veštinu ljudske ruke.  U našoj ponudi se nalaze svetski poznati brendovi nameštaja koji je spoj najfinije majstorske obrade i savremenog dizajna.

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?