Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Magacinski radnik

Beologis d.o.o.

Beograd, Autoput za Novi Sad 70

16.04.2021.

45.000 - 80.000 RSD (mesečna plata) ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena

BeologiS je kompanija čiji zaposleni se već više od 20 godina u različitim kompanijama (Delta Sport, LogiStar…) bave logističkom podrškom za najveće uvoznike tekstila i obuće u regionu. Pod time se podrazumeva organizacija medjunarodnog transporta, carinsko posredovanje, magacinske usluge i distribucija robe do krajnjeg kupca. Obzirom da u tom periodu radimo sa najvećim svetskim kompanijama, naši zaposleni su stekli iskustva koja ih svrstavaju u najveće profesionalce u datom poslu u širem regionu. 

Naš posao se stalno razvija i traži nove resurse, i sa potpisivanjem ugovora sa najvećim uvoznicima tekstila i obuće u regionu i stalnim povećanjem online biznisa, u mogućnosti smo da pojačavamo naše timove u svim pravcima, prvenstveno u magacinu i logistici. Poslovi u magacinu su na prijemu robe, odvajanju po nalogu, kontroli odvojene robe bar kod skenerima, pakovanje i utovar u dostavna vozila za distribuciju. 

Radno vreme je 40 sati nedeljno, radnim danima od 8h do 16h. Rad subotom je povremen, uz poštovanje 40 radnih sati nedeljno. Prekovremeni rad se plaća u skladu sa zakonom. 

BeologiS traži odgovorne i savesne ljude koji će nam pomoći u magacinskom poslovanju, koji će napredovati u radu kod nas. Nudimo početnu platu od 45,000 dinara + pripadajuće troškove prevoza, a kroz proces uključivanja u naš način rada želimo da stvorimo saradnike koji mogu da nam preuzmu odgovornosti na pozicijama koje su bolje plaćene i kod kojih postoji mogućnost daljeg napredovanja.

Opis radnog mesta za početak rada na poziciji "Magacinski radnik" je sledeći: 

 • Istovar i utovar kamiona prema strukturi dobijenoj od predpostavljenog,
 • Prebrojavanje kutija i upoređivanje sa očekivanim brojem prema odgovarajućem dokumentu,
 • Prijem robe prema odgovarajućem dokumentu,
 • Stavljanje robe na police nakon završenog carinjenja, prijema i lepljenja deklaracija,
 • Lepljenje deklaracija na robu,
 • Odvajanje robe prema nalozima koje mu odredi nadređeni,
 • Proveravanje robe nakon odvajanja,
 • Dostavljanje kutija do lokacija predvidjenih za smeštanje odvojene robe,
 • Učestvuje u popisu robe,
 • Odgovoran je za higijenu magacina i manipulativnog prostora van istog,
 • Odgovara za čuvanje opreme i sredstava za rad,
 • Pridržava se svih propisanih mera bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara.

BeologiS se kao kompanija bavi svojim zaposlenima. Svi koji su u našem timu imaju osećaj pripadnosti nečemu gde se svi izazovi uvek zajednički rešavaju, gde se vrednuju individulani ali i timski rezultati i gde se uvek traži najbolje rešenje za sve procese i učesnike u njima.

  Konkurs je istekao.

  Beologis doo Beograd

  BeologiS je firma koja se već 20 godina bavi pružanjem kompletnog logističkog servisa koji podrazumeva organizaciju medjunarodnog transporta, špediterske usluge, manipulaciju u carinskom i komercijalnom magacinu kao i distribuciju do krajnjeg odredišta. Obzirom na kapacitet posla i rad sa najboljim svetskim brendovima u domenu logistike, usavršavanje i sticanje iskustava na dnevnom nivou pruža velike mogćnosti za napredovanje i usavršavanje. 

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?