Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Magacioner

Teleoptik Žiroskopi d.o.o.

Beograd, Filipa Višnjića 31

10.08.2022.

ugovor puno radno vreme 1. smena

Našoj firmi "Teleoptik-Žiroskopi" je potreban magacioner sa iskustvom koji bi vršio prijem robe, skladištenje repromaterijala, izdavanje i snosio bi materijalnu odgovornost za stanje u magacinu, što je uobičajena procedura za magacionere. Neophodno je da ima iskustva u sečenju materijala, jer bi mu pored izdavanja materijala osnovi zadatak bio da ga prema crtežima iseče i izda iz magacina. Sarađivao bi sa kolegom koji ima višegodišnje iskustvo, te bi sa te strane brzo upoznao procedure u firmi i imao bi neophodnu podršku na početku rada, naravno i kasnije. Pozivamo kandidate sa srednjom stručnom spremom da nam se jave, ali to nije ograničenje.

Ugovor bi najpre bio na određeno vreme, a ukoliko bi zaposleni zadovoljio potrebe poslodavca, očekuje ga ugovor za stalno.

Ukoliko smatrate da imate tražene kvalifikacije, pozivamo Vas da nam pošaljete svoj CV na srpskom jeziku u .pdf formatu.

Obaveštavamo Vas da ćemo kontaktirati samo kandidate koji uđu u uži izbor, po isteku konkursa.

Sve ostale informacije vezano za uslove rada, platu, radno vreme, uslove zaposlenja i druga Vaša pitanja, možete dobiti na zakazanom razgovoru.

Želimo Vam puno uspeha u pronalasku željenog posla!

Konkurs je istekao.

Teleoptik Ziroskopi d.o.o

  • Filipa Visnjica 31, Beograd, Srbija
  • PIB: 100091185
  • Matični broj: 07020945
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?