Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Marketing menadžer

OneClick Solutions d.o.o.

Beograd, Sime Igumanova

02.12.2020.

ugovor puno radno vreme

O nama:

Mi smo domaća kompanija koja je zastupnik engleske firme Sytel za jugoistočno tržište Evrope. Bavimo se modernim IP komunikacijama, a osnovna delatnost su nam telefonske i SMS usluge.

Tražimo stručne, talentovane, vredne i saradnike sa idejom. Pre svega tražimo poštene, predane i posvećene osobe koje su spremne da uče i rade u timskom okruženju, i po potrebi spremne da iznesu posao samostalno. Nudimo Vam stalno zaposlenje u malom, ali dinamičnom okruženju, koje svakodnevno raste, sa svakodnevnim izazovima. Nudimo usavršavanje, napredovanje i rad sa najnovijim tehnologijama.

Konkretno potreban nam je profil osobe koja je ambiciozna, spremna da se konstantno usavršava i napreduje, poseduje znanje u oblasti digitalnog marketinga, pre svega vođenje Google i Facebook kampanja, SEO, formiranje strategije, branding i copywriting.

Uslovi za prijavu su: iskustvo u ovoj oblasti, želja za konstantnim razvojem, kreativnost. Radno vreme je klizno od 08-09h pa do 16-17h, pon-petak. Radi se u Beogradu, naše kancelarije su na Vračaru. Početna plata zavisi pre svega od iskustva i znanja.

Konkurs je istekao.

OneClick Solutions d.o.o.

Srce naše kompanije čini IT tim, sastavljen od iskusnih pojedinaca i mladih developera, spremnih da odgovore na sve izazove koje im kompanija i tržište postavljaju. Za razvoj naših rešenja koristimo najsavremenije alate i tehnologije. Posedujemo veliko iskustvo u oblasti telekomunikacija, posebno u razvoju Voice i SMS servisa. Takođe, značajno iskustvo imamo i u razvoju kompleksnih internet aplikacija od kojih neke uključuju i streaming. Uložili smo značajno vreme i resurse u razvoj android aplikacija…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?