Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Medior Java Developer

DEX d.o.o.

Beograd, Klare Cetkin br. 7

20.10.2021.

ugovor puno radno vreme dostupno osobama sa invaliditetom

Kompanija DEX: 

Od osnivanja kompanije  1992. godine, uspešno poslujemo u oblasti prodaje i servisiranja mernih instrumenata ,kao i u oblasti razvoja i implementacije informacionih tehnologija u Srbiji i SEE regionu.

Naš tim čine eksperti u svojim domenskim oblastima iz različitih industrija, koji svojim iskustvom I efikasnim poslovanjem, uz timski duh doprinose ostvarivanju željenih rezultata I pozicioniraju DEX, kao uspešnu, pouzdanu i reprezentativnu kompaniju.

Cilj našeg poslovanja jeste identifikovanje izazova I rešavanje problema sa kojima se suočavaju naši klijenti, uz postizanje rezultata koji će im olakšati i unaprediti svakodnevno poslovanje kroz inovativnu digitalnu transformaciju.

Pozicija - Medior Java Developer:

Mi smo tim motivisanih i energičnih ljudi, koji zbog širenja obima posla traži osobu sličnog profila, koja će kao Medior Java Developer učestvovati u razvoju i implementaciji softverskih rešenja.

Kao član DEX tima bićete odgovorni za sve aspekte tekućeg razvoja softvera od početnih specifikacija, preko razvoja, implementacije i održavanja rešenja. Zajedno sa svojim timom i uz blisku saradnju sa klijentima, imaćete priliku da rešavate nove izazove, kreirate inovativna rešenja i ostvarite utcaj na tržištu informacionih tehnologija.

Od kandidata očekujemo:

  • 2+ godine radnog iskustva u oblasti programiranja web aplikacija.
  • Znanje programskog jezika Java.
  • Dobro poznavanje Spring framework-a.
  • Dobro poznavanje načina funkcionisanja relacionih baza podataka i SQL-a.
  • Dobro poznavanje osnova OOP i poznavanje osnovnih softverskih paterna.
  • Dobro poznavanje alata – Hibernate ili neki drugi ORM.
  • Poželjno je poznavanje koncepta ReactJS framework-a.

Šta nudimo:

  • Radno okruženje i podrška zasnovana na snažnoj ekspertizi iskusnih konsultanata.
  • Rad u timu mladih, motivisanih ljudi sa velikim potencijalom za rast i uz priliku za razvoj profesionalnih veština i usavršavanjem.
  • Mogućnost napredovanja kroz rad na izazovnim projektima i razvoju inovativnih web aplikacija.
  • Prilika za učestvovanje u radu i sagledavanje kompletnih softverskih rešenja u svim fazama procesa,od stvaranja ideje do razvoja, realizacije i implementacije aplikacija.
  • Prijatan i moderan ambijent za rad
  • Fleksibilno radno vreme.
  • Kompetetivni finansijski uslovi.
  • Mogućnost dodatnog bonusa na osnovu radnog učinka.

 Svoj CV možete poslati elektronskim putem.

    Konkurs je istekao.

    Dex d.o.o.

    Kompanija DEX je osnovana 1992. godine. Preko 25 godina uspešno poslujemo u oblasti prodaje i servisiranja mernih instrumenata i u oblasti razvoja i implementacije informacionih tehnologija u Srbiji i SEE regionu. Naš tim čine eksperti u svojim domenskim oblastima iz različitih industrija koji kroz svoj timski duh i efikasno poslovanje ostvaruju maksimalne rezultate i već godinama trajemo kao uspešna i reprezentativna kompanija. Cilj našeg poslovanja jeste rešavanje…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?