Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Menadžer izvođenja radova i rukovođenje projektima

Macchina Security d.o.o.

Beograd

31.10.2020.

ugovor puno radno vreme

Macchina Security je kompanija koja se uspešno bavi integracijom tehničkih sistema bezbednosti na domaćem i inostranom tržištu više od dve decenije. Postali smo lider inovativnih tehnologija u Srbiji i regionu, zahvaljujući stručnosti u više sektora kao što su: bezbednosni sistemi, telekomunikacije, sigurnosne barijere (turniketi), integrisani sistemi i sl. U odnosu na druge slične konkurentne kompanije u zemlji, Macchina Security poseduje sopstveni inženjering, projekt biro, a samim tim  i veliko iskustvo iz oblasti projektovanja, kao i izvođenje najkompleksnijih sistema i objekata. U jednu sotfversku platformu integrišu se sistemi tehničke zaštite kao što su: video nadzor, perimetarska zaštita, alarmni sistemi, kontrola pristupa i evidencija radnog vremena, dojava požara i detakcija gasa, konferencijski sistemi i ambijentalno ozvučenje, parking sistemi, SOS tačke, interfoni i mnogi drugi sistemi. Kao lideri u oblasti sistema tehničke zaštite preporučuju nas sledeće reference: Alerodrom-u Nikola Tesla i Aerodrom Niš (sistemi perimetarske žaštite i radarski sistemi ), Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore (elektronski nadzor plavih  i zelenih granica putem radara i video nadzora), Nuklearni objekti Srbije, Institut za nuklearne objekte Vinča i Savezna Republika Nikerija Nuklearni objekti( zaštita readioaktivnih izvora sa monitoring centrum). Kao lideri u implementacije SAFE sistema u gradovima Kikinda, Ub , Užice, Topola, Aranđelovac, Sombor, Pančevo, Zaječar i Mali Zvornik nalaze se  naši sistemi za opši video nadzor i sistemi za kažnjavanje učesnika u sobraćaju. Naši  integrisani sistemi tehničke zaštite nalaze se i u: Grad Beograd (predškolske ustanove) Gradske uprave Barajevo i Lazarevac, Gornji Milanovac, Vladičin Han, Vrnjačka Banja, Gradske pijace, Beogradski ZOO vrt, kao i mnogi drugi gradovi. Svi ovi sistemi podrazumevaju 24 sata praćenje iz monitoring centra, koji je sastavni deo svakog sistema.

Sve radove Macchina Security izvodi po nacionalnim i međunarodno priznatim standardima, a kvalitet garantuje i saradnja sa vodećim proizvođačima opreme kao sto su: Carrier, Crow, Hyundai, Dahua Technology, Elkron, Kelvin Hughes IGarret.

Vaši zadaci će biti:

·         Pripremanje, izvršenje, nadzor, kontrola i završetak radova na projektima, izvođenja u skladu sa rokovima, uz poštovanje zahtevanog kvaliteta i standarda sa strane klijenta;

·         Korišćenje uređaja/instrumenata za verifikaciju izvedenih radova;

·         Raspoređivanje dodeljenih članova ekipe (montera i tehničara), na poslove i radne zadatke, izdavanje konkretnih zadataka i briga o primeni svih propisanih mera bezbednosti i zdravlja na radu;

·         Odgovornost za kvalitet izvedenih radova, vršenje trebovanja potrebne opreme i materijala;

·         Po nalogu neposrednog rukovodioca postupanje i organizovanje promena po reklamacijama;

·         Redovno izveštavanje neposrednog rukovodioca u dogovorenom obliku i obavljanje svih drugih relevantnih dužnosti na zahtev nadređenog rukovodioca.

Uslovi koje morate ispuniti:

·         Stručna sprema VS, po mogućnosti i VSS (elektrotehnika, elektronika, mašinsko usmerenje);

·         Da imate radnog iskustva minimum 2 godine na poslovima koordinacije projekata;

·         Poznavanje engleskog jezika;

·         Odlično znanje rada na računaru (MS Office, MS Project, AutoCAD);

·         Vozačka dozvola B kategorije i da ste aktivan vozač;

·         Da ste organizovani, spremni na timski rad, samomotivisani, uporni i sposobni za samostalno donošenje odluka. 

Mi Vam nudimo:

Rad u mladom i profesionalnom kolektivu u kompaniji koja je lider u svojoj branši, dinamično radno okruženje, mogućnost ličnog usavršavanja, razvoja i napredovanja, sigurnu i redovnu zaradu.

Ukoliko ispunjavate navedene uslove i želite da se pridružite našem timu, pošaljite nam svoju biografiju do 31.10.2020. godine elektronskim putem.

*Napominjemo da ćemo kontaktirati samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Macchina Security doo

  • Srbija, 11070 Novi Beograd, Vladimira Popovića 6/6/A606 11070 Novi Beograd
  • PIB: 102704261
  • Matični broj: 17459554
Više o poslodavcu

Podelite oglas

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?