Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Menadžer komercijalnog kontrolinga

Marera Property Management d.o.o.

Beograd

26.01.2022.

ugovor puno radno vreme

Marera Property Management je kompanija koja je ekspert u upravljanju nekretninama, posvećena kreiranju njihove održive vrednosti i visokog povrata investicija. Fokusirani smo na osmišljavanje i definisanje posebnih strategija, investicionih programa i operativnih planova koji su u potpunosti prilagođeni potrebama i ciljevima svakog klijenta. Detaljno istraživanje tržišta, strateško planiranje i procena rizika, proaktivni pristup menadžmentu i konkurentni biznis model omogućava nam da prepoznamo jedinstvene prilike i garantujemo natprosečne rezultate u realizaciji projekata koji će pokrenuti vaš dalji rast.

Zbog kontinuiranog rasta i razvoja kompanije u potrazi smo za novim članom Marere na poziciji Menadžer Komercijalnog Kontrolinga, čiji vam opis posla prenosimo u nastavku:

MENADŽER KOMERCIJALNOG KONTROLINGA

Lokacija: Beograd

Opis posla:

Da bi podržao strateški pravac, menadžer Komercijalnog kontrolinga obezbeđuje visokokvalitetne informacije o poslovnom učinku menadžmentu kompanije. Ova uloga čini vezu između finansijske i komercijalne strane kompanije. Od ključnog je značaja za planiranje i izvršenje strategije kompanije i ciklusa planiranja i kontrole.

Pozicija je odlična prilika za entuzijastičnog i inovativnog profesionalca iz oblasti finansija da proaktivno daje doprinos u vođenju poslovanja u definisanom strateškom pravcu. Kao deo jedne od najvećih kompanija za upravljanje nekretninama na tržištu, pozicija ima odgovornost za informacije o učinku više segmenata, poslovnih sektora i kanala kupaca.

 • Izveštavanje o poslovnim performansama, uključujući profitabilnost segmenata i klijenata, i diskusija sa menadžmentom
 • Učestvovanje u definisanju, poboljšavanju i održavanju, infrastrukture za izveštavanje kompanije
 • Izveštavanje o mesečnom poslovanju po segmentima P&L i KPI, kao i mesečna ažuriranja projekcija
 • Prezentovanje i diskusija o mesečnim projekcijama na sastancima koji se održavaju sa odgovarajućim članom prodajnog tima
 • Učestovanje u izradi godišnjeg planiranja za Grupu i komuniciranje sa relevantnim zainteresovanim stranama
 • Razvoj i praćenje finansijskih modela za velike komercijalne poslove za podršku prodajnim menadžerima
 • Model obračuna troškova na osnovu aktivnosti
 • Osigurati punu usklađenost godišnjih dugoročnih ugovora sa klijentima

Profil kandidata:

 • Profesionalac koji je orjentisan na saradnju sa biznisom i koji je dobro organizovan. Sistematičnost u pripremi jasnih analitičkih finansijskih izveštaja, mentalitet „mogu“ i snažan finansijski i komercijalni pogled na biznis. Željan izazova u karijeri, neko ko pravi razliku!

Potrebne kvalifikacije:

 • Visoka stručna sprema iz oblasti finansija, VI-VII stepen
 • 3 do 5 godina u oblasti kontrolinga i finansijskog izveštavanja
 • Dokazani rezultati u poboljšanju poslovnih performansi (kroz koncepte, inicijative i akcije koje ste preduzeli)
 • Veštine jasne analize i prezentacije
 • Samouveren i sposoban da predstavi složene informacije i da komunicira sa internim i eksternim zainteresovanim stranama, prilagođavajući stil različitoj publici

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno, niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.

Slanjem prijave kandidat daje saglasnost da se njegovi lični podaci obrađuju u procesu selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

  Konkurs je istekao.

  Marera Property Management doo

  Mi smo eksperti za integrisano upravljanje nekretninama, posvećeni kreiranju njihove održive vrednosti i visokog povrata investicija. Naša holistička menadžment platforma pokriva sve faze u procesu investiranja i životnog veka jednog objekta. Kroz spajanje kapitala sa identifikovanim prilikama za ulaganje, razvijamo i optimizujemo portfolio nekretnina vrhunskih performansi i efikasnih operacija. Fokusirani smo na osmišljavanje i definisanje posebnih strategija, investicionih programa i operativnih…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?