Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Menadžer za bezbednost i zdravlje na radu

Modulor d.o.o.

Beograd

28.07.2021.

ugovor puno radno vreme

Modulor d.o.o. Beograd je građevinska kompanija koja se dugi niz godina zasluženo nalazi na jednoj od vodećih pozicija u oblasti projektovanja i izvođenja građevinskih radova u regiji. Još od svog osnivanja 1992. godine posvećena je pružanju vrhunske usluge, kvalitetnih, bezbednih i održivih inženjerskih rešenja, uz poštovanje ugovorenih rokova. Uspešno smo realizovali više od 500 projekata u Srbiji i inostranstvu. Kompanija je regulisana od strane Royal Institution of Chartered Surveyors i posluje u skladu sa globalno priznatim etičkim i profesionalnim standardima. 

Zapošljavamo preko 250 saradnika iz zemlje i inostranstva, a naš projektni tim trenutno broji više od 35 diplomiranih inženjera različitog profila, sa članstvom u međunarodnim strukovnim asocijacijama (APM i RICS). Kontinuiranim ulaganjem u razvoj znanja i veština stvaramo profesionalne i kompetentne stručnjake u različitim oblastima poslovanja. 

Trenutno smo u potrazi za novim saradnikom na poziciji:

MENADŽER ZA BEZBEDNOST I ZDRAVLJE NA RADU

Opis posla:

·         Priprema periodične planove i izveštaje o radu Službe za bezbednost i zdravlje na radu (BZR);

·         Brine o sprovođenju sistema upravljanja kvalitetom rada u Službi za BZR;

·         Svakodnevno prati i kontroliše primenu mera za BZR zaposlenih na svim gradilištima, upravi Društva i u proizvodnom pogonu prema Zakonu o BZR, drugim zakonima, pravilnicima i uredbama u ovoj oblasti;

·         Prati stanje u vezi sa povredama na radu i profesionalnim oboljenjima, kao i bolestima u vezi sa radom, učestvuje u utvrđivanju njihovih uzroka i priprema izveštaje sa predlozima mera za njihovo otklanjanje;

·         Organizuje preventivna i periodična ispitivanja opreme za rad i uslova radne okoline;

·         Sprovodi postupak procene rizika;

·         Učestvuje u opremanju i uređivanju radnog mesta u cilju obezbeđivanja bezbednih i zdravih uslova rada;

·         Predlaže mere za poboljšanje uslova rada, naročito na radnom mestu sa povećanim rizikom;

·         Priprema i sprovodi osposobljavanje zaposlenih za bezbedan i zdrav rad;

·         Priprema uputstva za bezbedan rad i kontroliše njihovu primenu;

·         Zabranjuje rad na radnom mestu ili upotrebu sredstava za rad, u slučaju kada utvrdi neposrednu opasnost po život i zdravlje zaposlenog;

·         Vodi evidencije u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu;

·         Brine i odgovara za ažurnost dokumenata i zapisa iz domena Službe za za bezbednost i zdravlje na radu u okviru sistema ISO 9001 i OHSAS 18001;

·         Vrši redovne obilaske poslovnih objekata i kontroliše sprovođenje utvrđenih ili naloženih mera zaštite od požara, neposredno i posredno preko odgovornih lica;

·         Dostavlja redovne izveštaje o stanju zaštite od požara u poslovnom objektima, na osnovu redovnih obilazaka.

Od kandidata očekujemo:

Ÿ  Fakultetsko obrazovanje tehničko - tehnološkog smera;

Ÿ  Poželjno - radno iskustvo na sličnim poslovima;

Ÿ  Poželjno - položen stručni ispit za obavljanje poslova iz oblasti BZR-a;

Ÿ  Poželjno - položen stručni ispit za obavljanje poslova zaštite od požara;

Ÿ  Psihološku zrelost, te potencijal za vođenje tima;

Ÿ  Napredno poznavanje engleskog jezika i Microsoft Office paketa;

Ÿ  Vozačka dozvola B kategorije.

Nudimo mogućnost rada u stabilnoj kompaniji sa odličnom perspektivom razvoja na inostranim tržištima, rad u stručnom i profesionalnom timu, te dinamičnom poslovnom okruženju, sa velikim potencijalom za lični i profesionalni rast, i razvoj karijere. Izabrani kandidati će proći različite edukacije i treninge sa ciljem kvalitetnog uvođenja u posao.

Smatramo da ste prijavom na ovaj konkurs saglasni da Vas, ukoliko ne budete izabrani u prvom krugu selekcije, možemo kontaktirati u narednom periodu, ukoliko se ukaže potreba za istim ili sličnim radnim mestom. Svi podaci biće arhivirani u bazi podataka poslodavca i biće dostupni samo saradnicima u HR procesu.

Prijave možete slati elektronskim putem. U proces selekcije će biti uključeni samo kandidati koji ispunjavaju tražene uslove, a svi kandidati koji prođu administrativnu selekciju biće obavešteni o krajnjem ishodu.

 

Modulor doo

  • Srbija, Beograd, Nikolaja Saltikova 61 11283 Zemun
  • PIB: 100829676
  • Matični broj: 06042902
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?