• Oglas dostupan i osobama sa invaliditetom
 • Oglas dostupan i studentima

logo_32797

Kompanija Melisa farm se bavi proizvodnjom ekstrakata lekovitog bilja i uspešno posluje na domaćem i najvećim delom na inostranom tržištu već dugi niz godina. Preduzeće je osnovano 1992. godine sa sedištem u Apatinu i proizvodnim pogonom u selu Svilojevu udaljenom 10 km. Melisa farm od 2007. godine uspešno primenjuje integrisani sistem kvaliteta ISO 9001:2015 i HACCP. Kompanija je prisutna na različitim međunarodnim sajmovima što u svojstvu izlagača ili posetioca, a sve iz razloga svoje izvozne orijentisanosti. Preduzeće poseduje internu laboratoriju koja je opremljena tako da može da zadovolji i najzahtevnije klijente.

Melisa farm je u stalnoj potrazi za kvalitetnim kadrovima koji su spremni da odgovore izazovima posla i da kroz izvrsnost, inovativnost, integritet, težnju ka najvećim dostignućima podrže dalji razvoj kompanije.

Zbog širenja poslovnih aktivnosti u okviru interne laboratorije oglašavamo poziciju:

Menadžer za obezbeđenje kvaliteta – Quality Assurance

Lokacija radnog mesta: Svilojevo, Vojvodina

Zadaci:

 • Vrši implementaciju GMP po farmaceutskim kriterijumima, usklađenim sa smernicama dobre proizvođačke prakse za proizvodnju API (suvi i tečni ekstrakti lekovitog bilja)
 • Obezbeđuje uspostavljanje i primenu održavanja sistema kvaliteta u skladu sa ISO 9001:2015 standardima, HACCP sistemom i GMP smernicama
 • Odobrava i kontroliše sistem kvaliteta
 • Sprovodi interne i eksterne provere sistema kvaliteta
 • Po potrebi vrši analize u internoj laboratoriji (HPLC, UV, GC, TLC, mikrobiologija)

Uslovi:

 • VSS (tehnološki, farmaceutski ili hemijski fakultet)
 • Odlično znanje engleskog jezika (minimum B2 – čitanje, pisanje i konverzacija)
 • Vozačka dozvola B kategorije
 • Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
 • Poznavanje rada u MS Office paketu

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.

 Rok za konkurisanje: 01.05.2019.

Konkurišite
Znate li nekog ko bi bio odličan za ovaj posao? Prosledite mu oglas!

Preporučite oglas

Pozdrav ,

je nakon pregleda oglasa na sajtu Poslovi.infostud.com poželeo/la da vam preporuči ovaj oglas jer smatra da bi vam on mogao biti interesantan.

Kako biste videli o kom oglasu je reč, kliknite na: Menadžer za obezbeđenje kvaliteta-Quality Assurance


Greška u oglasu? Obavestite nas

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com i poslodavci neće biti u prilici da ga pročitaju.

Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati za oglas.

Štampa

Podelite na društvenim mrežama:

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca Melisa Farm d.o.o.


Kompanija Melisa farm se bavi proizvodnjom ekstrakata lekovitog bilja i uspešno posluje na domaćem i najvećim delom na inostranom tržištu već dugi niz godina. Preduzeće je osnovano 1992. godine sa sedištem u Apatinu i proizvodnim pogonom u selu Svilojevu udaljenom 10 km. Melisa farm od 2007 godine uspešno primenjuje integrisani sistem kvaliteta ISO 9001:2015 i HACCP. Kompanija je prisutna na različitim medjunarodnim sajmovima što u svojstvu izlagača ili posetioca, a sve iz razloga svoje…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.