Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Menadžer za planiranje i nabavku repromaterijala / Purchasing and Planning Manager

Forma Ideale d.o.o.

Kragujevac, Skladišni centar 13

27.01.2022.

ugovor puno radno vreme

Opis posla:

 • Planiranje isporuka i zaliha repromaterijala - analiza potrošnje i potreba prema godišnjim i mesečnim proizvodnim planovima. Planiranje kvartalnih projekcija, kreiranje mesečnih i nedeljnih/terminskih narudžbina/isporuka. U sklopu planiranja repromaterijala, definisanje i vođenje optimalnog lagera repromaterijala (utvrđivanje bezbednosnog i operativnog lagera).
 • Analitika cena – praćenje cena sirovina i analiza cenovnih trendova po kategorijama i grupama repromaterijala. Istraživanje i analiza dobavljača  repromaterijala za nameštaj (prikupljanje alternativnih ponuda) i obilazak postojećih i potencijalnih dobavljača.
 • Analitika trendova nabavke – analiza prometa sa dobavljačima, analiza učešća i promena u učešću po kategorijama i grupama. Utvrđivanje prioritetnih kategorija/grupa za rad na unapređenjima (rad na uštedama, upravljanje rizikom).
 • Vođenje komercijalnih pregovora, kompletiranje ugovora i uvođenje novog dobavljača u lanac snabdevanja FI.
 • Praćenje performansi dobavljača, ocenjivanje dobavljača, analiza i rešavanje  kvalitativnih i kvantitativnih reklamacija. 
 • Osiguranje usaglašenosti procesa nabavke sa zahtevima standarda upravljanja kvalitetom ISO 9001, ISO 14001 i  standarda FSC.
 • Sarađuje sa projektantom konstrukcijske i tehnološke dokumentacije pri konstruisanju proizvoda i izradi uzorka (prototipa)

Uslovi za prijavu:

 • VII stepen stručne spreme
 • Poznavanje rada na računaru (MS Office paket)
 • Obavezno poznavanje engleskog jezika (B2 ili C1 nivo)
 • Minimum 2 godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama

Lične sposobnosti:

 • Napredne veštine komunikacije
 • Dobra organizacija vremena i prioriteta
 • Analitičnost
 • Proaktivnost
 • Timski duh

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018), Pravilnika o zaštiti podataka o ličnosti privrednog društva “Forma Ideale” doo Kragujevac i Politike privatnosti privrednog društva “Forma Ideale” doo Kragujevac, neophodno je da se kanditati prilikom slanja svojih prijava, na sajtu “Forma Ideale” doo Kragujevac - Oglasi za posao, informišu o načinu dostavljanja ličnih podataka u prijavama za posao.

U obradu će biti uzete samo prijave kandidata koje sadrže lične podatke koji su zakonom dozvoljeni i to: ime i prezime, adresa, poštanski broj, grad, država, kontakt telefon, e-mail, obrazovanje, poznavanje rada na računaru, poznavanje stranog jezika, prethodno zaposlenje i poželjna oblast rada.

Sve prijave kandidata koje sadrže lične podatke, van pobrojanih  koji nisu dozvoljeni i nisu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti neće biti uzete u razmatranje.

  Forma Ideale d.o.o.

  Kompanija Forma Ideale specijalizovana je za serijsku proizvodnju pločastog i tapaciranog nameštaja, prepoznatljivog na tržištu po svom savremenom dizajnu, funkcionalnim karakteristikama i odličnom odnosu cene i kvaliteta. Forma Ideale danas ima približno 1.800 zaposlenih i proizvodnju u dva pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku. U radu se primenjuju najsavremeniji tehnološki procesi, poštuju zadati rokovi i prati visok standard kvaliteta gotovog proizvoda. Posvećen rad zaposlenih čine da kompanija…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?