Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Menadžer za projekte

API Bank a.d.

Beograd

06.11.2021.

ugovor puno radno vreme

API Banka a.d. Beograd nastala je prodajom VTB Banke a.d. Beograd ruskom investitoru Andreju Šljahovoju u julu 2018. godine. Novi vlasnik banke g. Šljahovoj je poreklom sa Dalekog istoka Rusije, iz grada Habarovska, i ima bogato iskustvo u oblasti bankarstva i finansijskih usluga. G. Šljahovoj je takođe poznati preduzetnik u Rusiji, a iza sebe ima odlične rezultate na projektima u oblasti nekretnina i poljoprivrede.

Naziv i oznaka banke simbolizuju konstantan rast i razvoj koji je u isto vreme tehnološki ali i organski. On odražava digitalnu sredinu u kojoj živimo i predstavlja viziju budućnosti akcionara. Digitalno bankarstvo i primena najnovijih finansijskih tehnologija biće ključni elementi u razvoju strategije banke. API Bank će svojim klijentima pružati digitalna rešenja koja su bezbedna i lako se koriste. API Bank će nastaviti da pruža izvanrednu uslugu malim i srednjim preduzećima i biće prvi izbor klijenata pojedinaca koji traže personalizovan pristup i odličan korisnički servis. 

Naši zaposleni su najvažniji resurs banke. Sa diplomama vodećih univerziteta u Srbiji i EU i praktičnim i temeljnim iskustvom u industriji bankarskih usluga i dobrim poznavanjem srpskog, engleskog a često i ruskog, oni svakodnevno pomažu klijentima sa najzahtevnijim poslovima.

Konkurs za radno mesto: MENADŽER ZA PROJEKTE 

 Uslovi:

-        VII stepen stručne spreme

-        Minimum 2 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima

-        Poželjno iskustvo u radu na projektima vezanim za razvoj proizvoda i e-commerce

-        Aktivno znanje engleskog jezika

-        Poznavanje rada na računaru

Opis posla:

-        Upravljanje projektima za razvoj poslovanja kako bi se dostigli ciljevi projekta

-        Vođenje ključnih projekata za nove proizvode u Banci, definisanje planova projekata, uspostavljanje radnih timova, priprema ciljeva, priprema budžeta, učešće u izboru dobavljača, kontrola ispunjenja budžeta, koordinacija izvršenja zadataka, kontrola rezultata rada i izvršavanja projekta i redovno izveštavanje Izvršnom odboru 

-        Konstantna komunikacija sa ostalim organizacionim jedinicama u Banci vezane za razvojne projekte 

-        Upravljanje rizicima projekta kako bi se smanjili potencijalni negativni događaji na projektu

-        Blisko sarađuje sa prodajnim odeljenjima, organizacionom jedinicom za marketing i razvoj poslovanja u cilju razvoja strategije proizvoda banke koja je u skladu sa opštom strategijom banke

-        Vrši istraživanje tržišta konkurentskih proizvoda i potreba i očekivanja klijenata

-        Evaluacija učinka postojećih proizvoda banke

-        Predlaže uvođenje novih proizvoda i modifikaciju postojećih proizvoda koji će banci obezbediti konkurentsku prednost

Ukoliko želite da postanete deo našeg tima, svoju biografiju možete poslati elektronskim putem.

Napomena: biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Konkurs je istekao.

API Bank a.d. Beograd

  • Srbija, Beograd, Balkanska 2 (B2-Pametna zgrada)
  • PIB: 105701111
  • Matični broj: 20439866
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?