Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Menadžer za saradnju sa zdravstvenim ustanovama

Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

Beograd

02.08.2021.

ugovor puno radno vreme

Menadžer za saradnju sa zdravstvenim ustanovama

u Beogradu

Da bi naši klijenti bili zadovoljni uslugama dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, potrebno je da koordinacija i saradnja naše kompanije i klinika sa kojima sarađujemo, a koje im pružaju potrebne medicinske usluge, bude na visokom nivou. Novi član tima na poziciji menadžera za saradnju sa zdravstvenim ustanovama, zajedno sa ostalim kolegama iz tima za procenu i likvidaciju šteta dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, radiće na unapređenju ove saradnje i povećanju zadovoljstva klijenata.

Kao menadžer za saradnju sa zdravstvenim ustanovama:

 • širićeš mrežu zdravstvenih ustanova
 • kontrolisaćeš ugovore i dokumentaciju sa pružaocima zdravstvenih ustanova
 • pregovaraćeš sa zdravstvenim ustanovama u skladu sa potrebama
 • organizovaćeš saradnju sa klinikama u mreži i vršićeš kontrolu sprovođenja usluga
 • posećivaćeš klinike, radi provere opremljenosti i ljudskih kapaciteta
 • obučavaćeš osoblje u medicinskim ustanovama (važeći uslovi polise, prijem osiguranika, popunjavanje i kompletiranje potrebne dokumentacije, upoznavanje sa različitim procedurama)
 • istraživaćeš tržište i konkurenciju
 • sarađivaćeš sa našim Medic call centrom

Nudimo ti odlične uslove za rad, fleksibilno radno vreme, mogućnost napredovanja i edukacije.

 

 

Generali širi krila svim kandidatima koji su završili fakultet ili višu školu i imaju barem dve godine iskustva u prodaji na terenu. Očekujemo da si aktivan vozač i da se služiš engleskim jezikom na naprednom nivou, a ukoliko te odlikuju dobre pregovaračke sposobnosti i proaktivnost u radu, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

U pitanju je angažovanje na određeno vreme.

GENERALI TIM TE POZIVA. 

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

Ako se prepoznaješ u našem oglasu, pošalji svoj CV.

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji uđu u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs dajete saglasnost da se vaši lični  podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.

 

  Konkurs je istekao.

  Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

  Pitaš se zašto bi baš Generali tim bio pravi tim za tebe?Timski duh je naš glavni pokretač. Bez obzira na naša različita interesovanja, direkcije i sektore u kojima radimo, naš talenat i želja za napredovanjem u poslu kojim se bavimo nas spaja i oblikuje kroz sve što radimo zajedno. To nije samo kroz posao, već i kroz sportske događaje i humanitarne akcije u koje se vrlo rado uključujemo.Naš radni prostor je naše ogledalo. Veoma smo ponosni što radimo u savremenim, modernim i lepim poslovnim prostorima ... Saznajte više

  Iskustva zaposlenih

  "Diplomirala sam na Fakultetu organizacionih nauka 2014. godine, a godinu dana kasnije sam završila master studije i počela da radim u Generali Osiguranju Srbija kao programer za SAP i mobilne aplikacije. ... " Pročitajte celo iskustvo

  Beneficije

  • DOBROVOLJNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
  • SPORT I REKREACIJA
  • PORODICA I RODITELJSTVO
  • EDUKACIJA, PROFESIONALNI RAZVOJ
  • OBUKE, KONFERENCIJE
  • ZDRAVLJE
  • RAD OD KUĆE
  • FLEKSIBILNO RADNO VREME
  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?