Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Menadžer/ka korporativnih komunikacija

Balkan Bet

Beograd

22.07.2021.

ugovor puno radno vreme

TRAŽIMO MENADŽERA/KU KORPORATIVNIH KOMUNIKACIJA

U Balkan Betu težimo da se reč svakog našeg zaposlenog čuje, a kako uskoro dostižemo broj od 1.000 zaposlenih potrebna nam je osoba koja bi podržala svaki vid komunikacije u okviru firme, ali i izvan nje. Dvadeset godina unazad se trudimo da pomeramo granice u poslovanju, ali i razvijamo tim i zaposlene, zato nam je potrebno pojačanje.

Želja nam je da kao član Balkan Bet tima kreira strategiju korporativne komunikacije, predstavlja kompaniju u javnosti, komunicira sa medijima i PR agencijama.

U saradnji sa sektorom za ljudske resurse kreira aktivnosti u domenu internih komunikacija, upravlja projektima iz oblasti korporativne društvene odgovornosti i vodi računa o imidžu i reputaciji kompanije.

Pozicija se nalazi u okviru marketing tima i podrazumeva usku saradnju sa timom ljudskih resursa. Uključuje odgovornost za razvoj strategije, upravljanje, realizaciju i praćenje projekata, izveštavanje menadžmentu, praćenje sadržaja koji su objavljeni u medijima i na korporativnim kanalima komunikacije, planiranje predstojećih aktivnosti, pisanje saopštenja
i ostalo.

  KAKO BISMO DOBILI NAJBOLJE OD TEBE  

potrebno nam je tvoje iskustvo od 3 do 5 godina na istim ili sličnim poslovima, obrazovanje na fakultetima FON, FPN ili nekom od srodnih fakulteta. Takođe, važna nam je tvoja kreativnost, sklonost ka lepom pisanju i izražavanju, znanje engleskog jezika, a dodatni plus je znanje nemačkog.

  SREĆAN | ISPUNJEN ZAPOSLENI...  

verujemo da ćeš biti i ti, jer te očekuje potpuna podrška kolega, razumevanje, pomoć i saradnju na svakom važnom koraku našeg zajedničkog puta. Pored toga, obezbedili smo ti i paket benefita, ali i mogućnost da kreiraš nove...to najviše volimo.

 

 

BUDUĆNOST BALKAN BETA BIĆE U ZNAKU KOMUNIKACIJA, DOBRODOŠLI U TIM!

 

Konkurs je istekao.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?