Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Monitoring sistem administrator

Mozzart d.o.o.

Beograd

08.12.2021.

ugovor puno radno vreme

Kompanija Mozzart, najveći priređivač igara na sreću u Jugoistočnoj Evropi, zastupljena je na teritoriji Srbije, Rumunije, Republike Srpske, Makedonije, Hrvatske, Malte, a od skoro i na tržištu Afrike i Južne Amerike. Sa više od 1.000 uplatnih mesta i oko 4.300 zaposlenih apsolutni smo regionalni lider u ovoj privrednoj grani. Naša poslovna politika zasnovana je na modernim principima poslovanja, konstantnom unapređenju usluga i shvatanju inovativnosti i jedinstvenosti kao imperativa. Svesni toga da je uspeh kompanije nemoguć bez stimulativnog, dinamičnog i udobnog radnog okruženja koje razvija veštine, znanja i karijeru zaposlenih, pažljivo smo gradili svoju reputaciju najpoželjnijeg poslodavca.

Shodno potrebama kompanije i proširenju obima posla, odnosno širenju poslovanja na nove kontinente i nova tržišta, tražimo pojačanje za Službu monitoringa u okviru IT direkcije. Za naše sedište u Beogradu potreban nam je

Monitoring sistem administrator

koji će nam se pridružiti i svojim znanjem i angažovanjem doprineti adekvatnom praćenju mrežne i serverske infrastrukture sa detaljnom evidencijom problema u cilju njihovog bržeg i efikasnijeg rešavanja.

Ukratko, vaše obaveze su sledeće:

 1. Monitoring serverske i mrežne infrastrukture, sinhronizacije, opterećenja na bazama podataka, praćenje alata za alarmiranje
 2. Pozivanje i koordinacija osoba odgovornih za rešavanje problema (za sva tržišta)
 3. Podešavanje spratnih svičeva shodno zahtevima za umrežavanje klijentskih računara
 4. Osnovne intervencije na serverima (za sva tržišta)
 5. Kompletno održavanje svih klijentskih računara u centrali (podešavanje računara, instalacije, Backup, Asset menadžment, podešavanje i održavanje antivirusa, prava pristupa, ISO...)
 6. Održavanje i dodavanje naloga na domenskom kontroleru
 7. Održavanje i dodavanje naloga na E-mail serveru
 8. Održavanje i podešavanje udaljenog pristupa resursima centrale (VPN)

Od vas očekujemo:

 1. Minimum IV stepen stručne spreme informatičkog usmerenja
 2. Minimum godinu dana iskustva u radu na održavanju Windows i Linux operativnih sistema
 3. Poželjno iskustvo u radu sa mrežnom opremom i servisima baziranim na Linux platformama
 4. Usmerenost na zadatak i rezultat
 5. Integritet, odgovornost i pouzdanost
 6. Proaktivnost i pokretačku energiju
 7. Težnju ka razvoju i kontinuiranom učenju
 8. Dobro poznavanje engleskog jezika

Mi nudimo stabilnost koju opravdava dugogodišnja liderska pozicija u Srbiji i regionu u industriji sportskog klađenja, rad sa modernim tehnologijama i alatima za monitoring, rad u okruženju sa velikim brojem IT eksperata, podsticaj ličnog i profesionalnog razvoja, mogućnost korišćenja pet dana rada od kuće na mesečnom nivou i različite sportsko-rekreativne benefite.

Ukoliko želite da postanete deo tima Mozzart, čiji je primarni cilj uspostavljanje i podizanje standarda u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću, pošaljite nam svoj CV.

Kontaktiraćemo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

Prijavom na konkurs pristali ste da se vaši podaci o ličnosti koriste u skladu sa našom Politikom privatnosti.

Sertifikovani Poslodavac Partner

Mozzart d.o.o.

Mozzart je osnovan 2001. godine sa sedištem u Srbiji kao kompanija čija je osnovna delatnost organizacija sportskog klađenja, izrada kvota i proizvodnja pratećeg softvera za podršku. Tokom prethodnih sedamnaest godina prerasli smo u lidera u oblasti igara na sreću u regionu Jugoistočne Evrope. U ovom trenutku, s više od 900 uplatnih mesta i 4000 zaposlenih, brend je prisutan na teritoriji Srbije, Rumunije, Republike Srpske i Makedonije.Celokupna poslovna politika kompanije Mozzart je zasnovana na ... Saznajte više

Iskustva zaposlenih

"Moja priča u Mozzart kompaniji počinje 2010. godine, kada sam se zaposlio kao šanker na uplatnom mestu. Uvid u ozbiljnost, stabilnost i organizaciju Mozzarta koji sam tada stekao uticao je na moju radnu ... " Pročitajte celo iskustvo

Beneficije

 • KOMPANIJSKI POPUSTI
 • PROGRAM MENTORSTVA
 • OBEZBEĐEN PARKING
 • ZDRAVLJE
 • NAGRADE, BONUSI, POKLONI
 • RAD OD KUĆE
 • TIMSKA DRUŽENJA
 • ZABAVNI SADRŽAJ
 • SPORT I REKREACIJA
 • FLEKSIBILNO RADNO VREME
 • EDUKACIJA, PROFESIONALNI RAZVOJ
 • OBUKE, KONFERENCIJE
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?